Cellux Füzet-Üzem a Best of Stilblogon

Jegyzet, lista, megfigyelés, recept vagy visszaemlékezés? Te fékezz, mi befűzzük!

Különleges workshoppal készül a Cellux Csoport a Stilblog szeptember 29-i rendezvényére a Toldi moziban pár órára felállított alkotóműhelyben a Design Hét jelmondatára reagálva. “Lassíts le!” – ehhez igyekeznek segítséget nyújtani a lányok olyan különleges füzetek elkészítésével, melyek a slow-design szellemiségét hűen tükröző tevékenységehez kapacsolódnak.

Különféle kötészeti eljárásokkal készülnek majd az egyedi darabok, amelyekre a későbbi rendeltetésnek megfelelően bélyegzővel lehet saját tervezésű feliratokat készíteni. Megmutatjuk többek között, hogy mibe is jegyzetelheti egy városi kertész, hogy mikor mit kell elültetni és hogyan kell azt ápolni, elkészíthetitek nálunk saját, speciális bevásárló lista tömbötöket, a nagyon elfoglaltak a sikerélményt biztosító to-do listájukat, a konyhatündérek pedig a receptgyűjteménynek valót!

A füzetek hulladék, maradék, lomtalanított és félig használt papírokból és más izgalmas, a Celluxtól már megszokott alapanyagokból készülnek majd!

Gyertek, sok- sok szeretettel várunk minden érdeklődőt, az esemény Facebook oldala itt található! A workshopon való részvétel, akárcsak a Best of Stilblog minden programja, ingyenes!

Cellux a Facebookon