Masamod

Ismerjétek meg Erdei Ildikó Virág új márkáját, a Masamod-ot és annak első, őszi-téli kollekcióját, mely Halo néven látott napvilágot a napokban. Lenyűgöző munka!

A kollekció kalapjai, fejpántjai és fülvédői a Halo jelenség misztikus, ködös gyűrűit idézik, melyek fényes sállal övezik a Földet és a Napot. A gyűrűkalapok puhán ölelik körbe az arcot, ahogyan a színes fejpántok is a fület védik a téli hidegtől glóriát vonva a fej köré. A színek és formák izgalmas alternatívát nyújtanak azoknak,akik a funkcionalitás igénye mellett egyediségre is törekednek.

Ildi a Pázmány Péter Katolikus egyetemen a bölcsészettudományi kar spanyol és művészettörténet szakjainak elvégzése után hosszabb időt töltött Londonban, ahol a Kensington and Chelsea College kalapkészítő szakának elvégzése után különböző tradicionális angol kalapkészítő műhelyekben szerzett szakmai tapasztalatot. London a kalapok őshazája, aki járt már a város csodásabbnál csodásabb kalapüzleteiben, nem vonja kétségbe, hogy ez az a hely, ahol mindent tudnak erről a műfajról. A tradíció mellett ugyanakkor a kortárs műfaj is egészen fantasztikus kreációkban ölt formát, ezt az új iskolát honosítja meg a Masamod hazánkban, és reméljük, sokan érzik majd magukban a bátorságot, hogy ezeket a rendkívüli darabokat viselve próbáljanak meg kicsit “kilógni a sorból”.

A kollekció darabjai megvásárolhatóak a Masamod Showroomban, a Bp. 1065 Lázár utca 8.szám alatt egyelőre bejelentkezés alapján, novembertől pedig hivatalos nyitva tartás keretein belül. Mi pedig mielőbb igyekszünk ellátogatni a Masamod folyamatosan szépülő bemutatótermébe, Ildi ízlését ismerve biztos vagyok benne, hogy csodát fogunk ott találni!

www.masamod.com

PHOTOGRAPHER / GÁBOR ARION KUDÁSZ

STYLING / TIMI ASZMANN

HAIR/MAKEUP / EMESE KASZA

MODEL / MÁRTA ÉVA FRANK