Behance Portfolio Review, október 30. – A38

Idén ősszel a Super Channel szervezésében látogat el Budapestre a Behance Portfolio Reviews kreatív estje. Az délutáni szakmai workshopot nyilvános előadások követik este, melynek meghívott előadói különböző kreatív szakterületek jeles képviselői. Gyertek!

A Behance.net a nemzetközti kreatív világ első számú online portfólió oldala, mely tervezők számára teremt kiváló lehetőséget munkáik bemutatására, népszerűsítésére. Minden évben két alkalommal rendezik meg világszerte a kreatív portfólió esteket, melynek keretében fiatal pályakezdő alkotók és a szakma gyakorló képviselői a virtuális térből kilépve összejönnek, hogy megismerkedjenek egymás munkáival, szakmai kérdéseket vitassanak meg, és megosszák egymással tapasztalataikat.

Idén ősszel az A38 kiállítóterme ad otthont a rangos eseménynek, melyre a szervezők szeretettel várjuk a kreatív világ szakmai résztvevőit és az érdeklődőket egyaránt!

Az est program két részből áll:

17.00 órai kezdettel indul a kreatív alkotók számára meghirdetett szakmai program. Az eseményre fiatal tehetséges alkotók – grafikusok, formatervezők, fotográfusok, illusztrátorok, divattervezők, építészek, webdesignerek, média designerek – jelentkezését várják a szervezők, akik szívesen bemutatnák aktuális munkájukat tapasztalt szakmai résztvevők előtt, akik építő jellegű meglátásokkal, tanácsokkal segítik a tervezőket az est során.

Az est szakmai mentorai:

Szénássy Alex – Laboratory Group

Jedlicska Márton – Kirowski

Király Emese – OMD

Szegő Fruzsi – Le Cool Budapest

Majoros Zita – Printa

Kövesházi Dani – Mito

Martinkó József – Trend Guide

Tóth Andrej – Kuzin

Egy rövid előadást követően a résztvevő designerek alkotóterületek alapján kisebb csoportokban prezentálják munkáikat egymás és néhány szakértő előtt, akik sok éves szakmai tapasztalatukból eredő rálátásuknak köszönhetően hasznos gyakorlati tanácsokkal, ötletekkel és meglátásokkal segíthetik a résztvevő tervezők munkáit. A prezentációkat követően a szakértők röviden értékelik a bemutatott portfóliókat.

A  szakmai prezentáción való részvétel regisztrációhoz kötött, az alábbi linken jelezzétek részvételi szándékotokat:
http://behance-portfolio-reviews-budapest.eventbrite.com/

19.00 órától ismert kreatív alkotók 15-20 perces előadásait hallgathatjátok meg. Megszólal Szentirmay-Joli Zsuzsanna, a Laokoon mozgó textil megálmodója, Kiss Miklós grafikus, Magács László a Merlin Színház igazgatója, Kóti Réka fotográfus, és az Odoo Project napelemes ház ötletgazdái.

Az esemény facebook oldala itt található:
https://www.facebook.com/events/101468943342681/

Az est minden programján ingyenes a részvétel!

Az előadásokat követően zene és barátkozás a program.
Az este dj-it a Soundkitchen.hu delegálja!