A KREA Kortárs Művészeti Iskola bemutatja: Mégis kinek a teste

2012. november 9-én nyílik meg a KREA iskola divatstylist, divattervező, fotó, lakberendező, enteriőrtervező, tervezőgrafika valamint webdesign szakos hallgatóinak előző féléves vizsgamunka kiállítása, melynek megnyitója után egy izgalmas előadás is megrendezésre kerül.

A vizsgamunkákból válogatott kiállításon kiemelt helyet kapnak az iskola előterében és termeiben a divatstylistok és divattervezők különböző feladatokból válogatott munkái, a hallgatók által önállóan szervezett fotózások eredményei; divatsztorik és az alsóbb évfolyam kreatív styling feladatai. A nyári Kreás divatbemutatón szerepelt ruhák egy része babákon lesz installálva, és az idén diplomázó divattervező szakos hallgatók Givenchy inspirálta öltözékeinek lookbook fotói is bemutatásra kerülnek. A „dzsumbuj szobában” pedig a legfrissebb tehetségek, vagyis az elsősök anyagmanipulációi, hajtogatásai töltik meg a termet, amit egy kreatív workshop keretében készítettek.

A lakberendezők loft műterem lakást, saját otthoni irodát (home-office) és etno étterem koncepciót terveztek, az enteriőrstylistok berendezett tereit pedig Kreás fotósok örökítették meg. A fotó szakos hallgatók önálló feladatai is ki lesznek állítva, fotónovella, riportfotó, szubjektív dokumentum témákban. A grafikusok és a webdesignerek termében logó és arculatterveket, CD borítókat, csomagolás és magazin terveket, valamint gyerekek számára készült játékos és kézi illusztrációkban bővelkedő foglalkoztató füzetecskéket lehet megtekinteni. A kiállítás megnyitó után Hermann Veronika kritikus, kultúrakutató előadását hallgathatják meg a látogatók.

Megnyitó: Péntek, 2012. november 9. 19:00
Program: Mégis kinek a teste ez? – Divat és test megjelenései a kortárs képzőművészetben.
Hermann Veronika kritikus, ELTE BTK egyetemi oktató előadása

Helyszín: KREA Kortárs Művészeti Iskola
1051 Budapest, Október 6. utca 18. félemelet / Ny: H-P: 10-19

A kiállítás megtekinthető 2013. január végéig hétköznapokon 10-19 óráig.
A belépés díjtalan!

www.kreaiskola.hu