Arduino Workshop Budapesten!

A nagy érdeklődésre való tekintettel, Lőrincz Gergely új szerzőnkkel Arduino workshopot szervezünk januárra. Jelentkezni a mai naptól tudtok!

Több, mint egy évtizede, az azóta már sajnos nem létező Ivrea Design Iskola tanárai egy olyan áramkört csináltak a diákoknak, ami interaktív tárgyak és installációk építését tette lehetővé. Az Arduinónak nevezett tenyérnyi szerkezet programozható és olcsó. De mégis mit lehet vele csinálni? Egyensúlyozó robotot. Háztartási energiafogyasztás mérőt. MIDI kontrollert. Wii vezérlőt kávégéphez.Alkoholszondát. Twittelő növény palántákat. Robotrepülőgépet. iPhone távirányítót játékokhoz. Lézer hárfát. Riasztót ami SMS-t küld. Sorolhatnánk a végtelenségig, az “arduino projects” Google keresése több mint hat millió találatot eredményez.

Lőrincz Gergely közvetítésében 2013. januárjában először látogat Budapestre az Arduino változatos alkalmazási területeit bemutató gyakorlati workshop, amelyen a részvétel semmilyen számítógépes előképzettséget nem igényel. A workshop technikai feltételeit az Ardushop biztosítja, a helyszínért pedig a Design Terminálnak tartozunk köszönettel.

Ha szeretnétek többet megtudni az Arduino működéséről és alkalmazásának területeiről, olvassátok el Gergely korábbi írását!

A workshop dátuma: 2013. 01.03. 16:00

Helyszín: Design Terminál, Erzsébet tér

A részvétel ingyenes, de korlátozott a férőhelyek száma, a részvétel regisztrációhoz között.

Regisztrálni itt tudtok: www.arduino-workshop.eventbrite.com

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!