Kerékpáron télen-nyáron! Itt az Urban Legend téli kollekciója!

Novemberben ünnepli egy éves szülinapját az Urban Legend, az első magyar, kimondottan női biciklisöltözékekre specializálódott márka.

Az elmúlt év sikerei és a vásárlói visszajelzések arra buzdították a tervezőt, Geréby Zsófit, hogy design termékeivel szélesebb közönség felé nyisson.

Így a legújabb őszi/téli kollekcióval olyan strapabíró, időjárásálló outdoor darabok és egyedi streetwear-szettek kerültek ki a varrógép alól, melyek nem csak a kitartó bringások, hanem a városi vagányok ruhatárából sem hiányozhatnak. A friss kollekció a férfiak számára is tartogat meglepetéseket: a betonszürke és sötétkék színben is elérhető kompakt Packaway Jacket és a menő Brooklyn Hoodie pulóver máris slágerdarabok.

Az új kollekcióban – ahogy Zsófitól már megszokhattuk – egyszerű minták, finom motívumok, őszi színek és az okos szabásvonalak dominálnak. A sorozat markáns stílusjegye, hogy a ruhák egy része kifordítható, széleik szegetlenek, fokozva a termékek hasznosságát, variálhatóságát. A hideg téli napokra melegen ajánljuk a szeretnivaló Lumberjack Dress ingruhát, a sportosan elegáns Monday Hood vagy a mézsárga Friday Hood pulóvert. Végre elkészült a várva várt kapucnis, hosszított Great Ocean Jacket is, amely praktikussága mellett kifinomult vonalvezetéssel egyaránt bír.

Az Urban Legend rafinált szabászati megoldásokat rejtő öltözékei elsődlegesen a biciklit közlekedési eszközként alkalmazók igényeit szolgálják ki. A manufaktúrában készült ruhák elegáns kidolgozása, diszkrét részletgazdagsága azonban új kategóriát teremt – nem csak a biciklizők mindennapjait teszi kényelmesebbé, de izgalmas öltözéke lehet a városi vagányoknak is.

A speciális, minőségi anyagokból készült darabok személyesen is megtekinthetők a Baross utcai Flatlab lakásműhelyben minden nap 13-20 óra között, illetve megrendelhetők az Urban Legend webshopjából.