Equa – Nyereményjáték

Egy átlagos ember évente 168 műanyag palackot pazarol el. A műanyagoknak legalább 500 év kell mire lebomlanak, ennek megfelelően az ember által használt műanyag palackok óriási terhet jelentenek a környezetünkre. Mi is tehetünk a környezetszennyezés ellen, például úgy, ha műanyag palackok és szeméttermelés helyett kulacsot használunk!

Egy EQUA kulacs akár 10 évig is használható. Mikor az EQUA kulacsot használod, már újrahasznosítasz. Mivel az EQUA kualcsok kiváló minőségű alapanyagokból készülnek, tűz estén, a kulacsok elégésekor nem kerül mérgező anyag a környezetbe.

Az EQUA alapanyaga nem tartalmaz BPA (biszfenol A) vegyületet. Sokan nincsenek a BPA káros hatásaival, amelyek a  legtöbb termékben megtalálhatóak. A BPA az egyik legelterjedtebb műanyagipari alapanyag, évente több mint három millió tonnát gyártanak belőle világszerte. A BPA vegyület reakcióba lépve a folyadékkal hormonális zavarokat okozhat, veszélyes hatással lehet az ösztrogéntermelésre, amely a nők esetében a későbbiekben akár meddőséget is okozhat, de szerepe lehet a prosztata-, és emlőrák kialakulásában is.

Ha palackos vizet vásárolsz, legalább 255-ször annyit fizetsz, mintha újratöltenéd kulacsodat. A palackos víz minősége sok esetben akár rosszabb is lehet, mint a csapvízé. Javasoljuk, hogy vegyél egy többször használható kulacsot és használd a mindennapokban. Hidd el, a természet meghálálja!

“Az EQUA csapat célja a környezettudtosság hangsúlyozása. Arra törekszünk, hogy minimalizáljuk a hulladék mennyiséget, és fenntartsuk a tisztább környezetet. Szeretnénk felnyitni az emberek szemét, hogyan tudnak maguk is hozzájárulni a jobb és tisztább környezethez. Olyan környezet kialakításához szeretnénk hozzájárulni, amelyben gyermekeink boldogan és egészségesen élhetnek. A nyereségünknek a 10%-át zöld szervezeteknek és különböző környezettudatosságot hangsúlyozó rendezvények számára ajánljuk fel.” – mondja az EQUA csapat.

Az EQUA jóvoltából most kisorsolunk négy darab kulacsot! A nyereményjátékban való részvételhez nem kell mást tennetek, csak küldeni egy emailt a jatek@stilblog.hu email címre és megírni nekünk, melyik az a káros anyag, melyet nem tartalmaznak az EQUA kulacsok! Az emaileket december 2-ig várjuk!

www.myequa.hu