WeWood – Nyereményjáték

A WeWood amerikai design cég fából készít karórákat. Tevékenységüket elkötelezett környezettudatos szemlélet jellemzi – minden egyes eladott óráért cserébe ültetnek egy új facsemetét.

Néhány hete Magyarországon is kapható a WeWood kollekciója, ennek kapcsán indul nyereményjátékunk, melynek keretében megnyerhetitek a képen látható fából készült karórát!

A WeWood órák gyökerei firenzeiek. A kollekció minden darabja természetes fából – ében, juhar, guajakfa –  készül. A cég hangsúlyozottan környezettudatos szemlélettel bír, szigorúan kerülik bármilyen káros vagy mérgező anyag felhasználását. Minden óra a Citizen által gyártott Miyota szerkezettel készül.

A WeWood az American Forest nonprofit környezetvédő szervezettel szoros együttműködésben dolgozik. A kooperáció lényege, hogy az óragyártó cég minden egyes eladott darabja után egy új facsemetével lesz gazdagabb a planéta. Az órák megvásárolhatók a WeWood webshopjában és az Írók boltjában. 

A nyereményjátékban való részvételhez nincs más teendőtök, mint megírni nekünk a jatek@stilblog.hu email címre, hogy mivel járul hozzá a WeWood a környezet megóvásához! Az email címsorába írjátok be, hogy WeWood. December 17-én este 8-kor sorsolunk! Hajrá!

www.wewood.hu