4.ROOM – Új pop-up designer shop Budapesten

4 showroom, 2 nap, 1 helyen: ez a 4.ROOM, ami január 26-27-én indul hódító útjára, hogy aztán havonta újabb és újabb showroomokban üsse fel a fejét. A 4.ROOM hétvégéken a vendégek mindig 4 showroom tervezőivel találkozhatnak egy helyen, és beleshetnek egy-egy divatműhely színfalai mögé.

Első alkalommal Bálint Sára és Keresztury Kata  BS F3 showroomjában (II. kerület, Jurányi u. 1., I. emelet) találkozhattok a házigazda brandek tervezőivel, valamint Ducsai Judittal, a Kuti Kriszta-George Radic ékszertervező párossal és Szabó Gabival, a zagabo ruhatervezőjével. A 4.ROOM lényege, hogy a divat iránt rajongók megismerkedhessenek a Budapesten működő műhelyekkel és showroomokkal, és egyszerre több designerrel is találkozhassanak olyan környezetben, amely lehetőséget ad a nyugodt beszélgetésekre és a kulisszák megismerésére. A látogatók süti és tea mellett vehetik szemügyre az alkotók legújabb kreációit, amiket fel is próbálhatnak és megoszthatják egyedi igényeiket a tervezőkkel.

Kuti Krisztina – George Radic
Kuti Krisztina
Ducsai Judit design
zagabo

Ráadásul az első 4.ROOM több akciót, téli kiárusítást és újdonságot is tartogat. Bálint Sára kézzel kötött sapkáit 20%, a sál-sapka szetteket pedig  25% kedvezménnyel lehet hazavinni. Kriszta és George csak a 4.ROOM idejére valamennyi ékszerükből 10%-ot engednek. A zagabo pedig itt tartja majd a férfi és női kollekciók téli kiárusítását, ahol akár 70%-os leértékelést is kifoghatsz.

Balint Sara Knit/Wear

De nem csak a kedvezményekről szól a hétvége, hanem a zavartalan beszélgetésekről és az egyedi elképzelések megvalósításáról. Ducsai Juditnál például exkluzív TWINS táskát rendelhetsz magadnak, amihez több mint 20 mintából választhatod ki a helyszínen a színeket és az anyagokat.

Ducsai Judit design – Twins

És talán már a felsorolt tervezőkből is kiderült, hogy a pasikra is gondoltunk, hiszen ők is válogathatnak Sára meleg kötött kiegészítőiből, Judit férfi táskáiból, tablet- és telefontokjaiból, valamint Gabi új férfivonalából, a zagabo IPSILONból.

Január 26-án és 27-én délelőtt 11-től este 6-ig a BS F3 showroomban (Jurányi utca 1, I. emelet, bal szárny) mindenkit várnak a tervezők, a design cuccok, a sütik és a teák, azaz a 4.ROOM.

zp8497586rq