Pajor Hanna illusztrációi

Fiatal divattervező, illusztrátor és bolttulajdonos – bemutatkozik Pajor Hanna alkotói világa!

Mindig nagy öröm számunkra, ha bemutatkozót kapunk tehetséges alkotóktól, erre szeretettel bíztatunk is mindenkit, aki alkot, aki ismer valakit, aki alkot, hogy küldjön nekünk bemutatkozót, és mi mindent megteszünk, hogy minél többen megsimerjék az illető tehetséget! Így történt ez a minap is, kaptunk egy kedves levelet Hannától, melyben bevezetett minket illusztrációinak világába, melyet egyből megszerettünk. Hanna, jóllehet divattervezőként végzett, valahogy mégis az illusztrációnál kötött ki, ami nem is lehet véletlen, nagyon jól áll neki ez a műfaj, örömmel lapozgattuk portfólióját.

“Két éve végeztem a BKF Művészeti Intézetének öltözéktervező és készítő szakán. Valamiért mégsem ruhákkal kezdtem el foglalkozni ezután. És most már így idővel rájöttem, hogy a rajzolásban tudok igazán kiteljesedni, abban tudom megélni magam, ez az amivel tényleg szeretek foglalkozni.” – meséli Hanna a rajzhoz vezető útról.

Hanna grafikái leginkább egyfajta modern szürrealista stílus felé irányulnak. Alkotásai jellemzően egy adott hangulatot próbálnak megragadni saját és mások életéből a környezetében törtnő eseményekre reflektálva, így szőve saját világát az illusztrációkba.

Előszeretettel formál meg rajzaiban állatokat, embereket és különleges karaktereket, legtöbbször fekete fehér vonalrajzokkal, de újabban szívesen próbálkozik színekkel is.

Nemrégiben jelentek meg Hanna illusztrációi könyv formájában, melyet reményeink és megérzésünk szerint sok hasonló munka követ majd!

Ha szeretnétek megismerkedni Hannával személyesen is, erre kiváló alkalom nyílik HANNKA gift & art elnevezésű újlipótvárosi üzletében, ahol saját grafikákkal ellátott képeslapjai, táskái és képei mellett vidéki stílusú virágos, angol kerámiákat és más szépségeket is találhattok!

 

facebook.com/hannapajorillustration

zp8497586rq