Japánban túrázik az YKRA

Az YKRA az itthoni szép sikerek után az európai színtérről kilépve idén tavasztól már Japánban is elérhető. Márciusban a Jumble Tokyo vásáron mutatkozik be a hazai divatmárka!

Az esményhez kapcsolódóan az YKRA csapata néhány képből álló utcai fotóriport-sorozatot készített a helyi járókelőkkel és egy YKRA hátizsákkal, a sokak számára ismerősen csengő Harajuku negyedben, ahol a divat minden, csak nem konvencionális. A sorozat Nemes Zoé, jelenleg Tokyoban dolgozó modell közreműködésével készült, akit az YKRA 2012 tavasz-nyári kampányfotóiról már ismerhetünk.

A mindössze egy éves YKRA az elmúlt időszakban nem titkoltan a nemzetközi piac felé vette az irányt, aminek köszönhetően már Franciaországban, Németországban, Svájcban illetve Spanyolországban is forgalmazzák a táskákat. Japán a legújabb a sorban, a lista pedig remélhetőleg egyre hosszabb lesz. A táskák jellegzetes karakterüknek és folyamatosan megújulni képes megjelenésüknek köszönhetően garantáltan népszerű lesz nemzetközi vizeken is, Japán pedig telitalálat, sok sikert kívánunk Jucinak és Balázsnak!

facebook.com/ykraclothing