Karcsipapír a Projekt Showroomban

Egyetlen hétre kilép a virtuális piactérről, és valódi üzletté változik a Karcsi Papírboltja. Április 25. és május elseje között megnézhetjük, mi mindenre képesek a papírinstallációink, felvonul az egész dekor-arzenál a selyempapír pompomoktól a meghívókon, a terítékeken és a girlandokon át a pecsétekig, mindez kedvenc budapesti pop-up boltunkban, a Hajós utcai Projekt Showrmoomban!

Nagy kedvenceink Karcsiék – remek ízlésük, egy-egy projektbe fektetett kitartó, kemény munkájuk, és csodás egyedi termékeik anno egyszeriben rendkívül szimpatikussá tették a csapatot és az óta is igyekszünk nyomonkövetni munkásságukat. Ismerve a Karcsipapír igényeségét, a Projekt Showroomban jövő hét végén megvalósuló pop-up üzlet különleges élményeket tartogat azok számára is, akik egyébként nem gondolkoznak aktuálisan semmilyen dekorációban. Szeretettel ajánljuk, gyertek!

A bemutatóhoz tehát a Hajós utcai Projekt Showroom adja a teret, melynek megtöltése már csak méreteit tekintve is méltó kihívás lesz a Karcsi Papírboltja számára. Ide vár a Karcsipapír ebben az egy hétben mindenkit, aki igényes, költséghatékony, mutatós dekorációt és kiegészítőket keres lakásba, esküvőre, családi ünnepekre, vagy egyszerűen csak mindennapi környezetét szeretné vele az évszakhoz igazítani.

  

A Karcsi Papírboltja egy olyan fiatal, hazánkban egyedülálló bolt, amely amellett, hogy magyar, kézi készítésű termékeivel alternatívát kínál a meglehetősen egyhangú kínai dekorációs tömegtermékekre, szem előtt tartja vevőkörének egyéni szempontjait is. Megálmodója, Bánlaki Kata szenvedélyesen keresi az újabb és újabb utakat a papír szépségeinek, lehetőségeinek kidomborítására, és legtöbbször stílustanácsadással is segítséget nyújt ahhoz, hogy egy-egy rendezvény, családi esemény, esküvő úgy sikerüljön, ahogy tervezői megálmodják.

A húszféle színű selyempapír, a számtalan, szebbnél szebb papírtextúra, és a ritkán hozzáférhető mélynyomás-technika, amellyel a Karcsi Papírboltja dolgozik, lehetővé teszi, hogy mindenki szabadon, korlátok nélkül álmodozzon, és a költséghatékony, lapra szerelhető, könnyű tárgyaknak köszönhetően meg is valósíthassa álmait.

www.karcsipapir.hu

facebook.com/KarcsiPapirboltja