Gardrób Kreatív Piknik a WNDRLND-ben

A tavaly óta nagy sikerrel futó Gardrób Közösségi Vásár havonta egyszer az Akvárium Klubban biztosít megjelenési lehetőséget mindenkinek, aki szeretné eladni, elcserélni már megunt, de jó állapotban lévő ruháit, és találkozási helyet kínál mindazoknak, akik olcsón, jó minőségű ruhákat szeretnének beszerezni.

A már visszatérő Gardrób-árusok és a hozzájuk csatlakozó kreatív alkotók ezúttal Budapest legújabb találkozóhelyén, a WNDRLND-ben vonultatják fel június 8-án, szombaton saját készítésű termékeiket, ahol táskákból, ékszerekből, kiegészítőkből és ajándéktárgyak széles választékából válogathatnak a Margitszigetre látogatók.

A Piknik keretében érdemes kipróbálni a WNDRLND gasztro-különlegességeket felvonultató konyháját, hogy a kreatív élményt finom ízek tegyék még teljesebbé.

 A kreatív Pop-Up bár fogalmát Budapesten új szintre helyező WNDRLND a belvárosi romkocsmák lazaságát, a budapesti galériák vizuális gazdagságát és válogatott zenei kalandokat kínáló urbánus klubok hangulatát egységesen képviselő szórakozóhely, ahol hétről-hétre újabb grafikus/designer/képzőművész veszi kezelésbe a falakat és a programokat.

Ebbe a környezetbe költözik be a GARDRÓB PIKNIK, mely a közösségi vásárok hangulatát viszi a Margitszigetre. A WNDRLND egy kreatív sziget, amely teret kíván adni tehetséges, fiatal alkotóknak és azoknak a kiszakadni- és szórakozni vágyó budapestieknek és külföldieknek, akik belefáradtak az egytónusú designbárok világába, a GARDRÓB PIKNIK pedig ezt az elvet követve megjelenési lehetőséget biztosít mindazoknak, akik hobbi szinten ruhákat, kiegészítőket, táskákat készítenek, és szeretnének a margitszigeti napsütésben találkozni a Gardrób közönségével.

A Gardrób Piknikre olyan alkotók jelentkezését várjuk, akik június 8-án szeretnék bemutatni saját maguk által készített portékáikat (ruha, kiegészítő, táska, stb), és akik szeretnének egy kellemes napot eltölteni a wndrlnd és a Gardrób egyre bővülő közönségével.

Jelentkezés e-mail-ben, rövid bemutatkozással és képekkel: gardrob@mentha.hu

 Az asztalok száma limitált, az árusokat a szervezők választják ki.

Az alkotóknak a megjelenés, a látogatóknak pedig a belépés INGYENES!

2013. június 08, szombat, 13-18 óráig

wndrlnd – Budapest, Margitsziget (a Holdudvar mögött)

Facebook esemény: www.facebook.com/events/250350198440838

zp8497586rq