Gardrób szlogenpályázat – Nyerj örökbérletet kedvenc közösségi ruhavásárodra!

Gardrób – ………..

Hogy a fenti sorban ne csak pontok legyen, a Gardrób Közösségi Ruhavásár most a Stilbloggal közösen szlogenpályázatot hirdet.


„Kinek ne lenne otthon számtalan ruhadarabja, melyet megunt, kinőtt, sosem vett fel, de sajnálja kidobni, mert többre érdemesnek tartja őket annál? Nekünk is van, mi sem tudtuk eddig, mi legyen velük, aztán egy hirtelen gondolattól vezérelve kitaláltuk a ruhavásár ötletét, melyet Veletek együtt és Nektek hozunk létre az Akvárium Klubban!”

Minden túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a Gardrób Közösségi Vásár véglegesen megtalálta helyét a budapesti rendezvény-naptárban. A havi rendszerességű rendezvény Budapest egyik fontos, közösségi megmozdulása lett, az asztalok napok alatt kelnek el, a vásárlók pedig rájöttek, hogy érdemes havonta egyszer a Gardróbon körülnézni, mint kizárólag  a bevásárlóközpontok kínálatához ragaszkodni. A ruháknak itt története van, az alkalmi árusok pedig szeretettel – néha pedig egy-egy süti kíséretében – adják el kedvenc darabjaikat új tulajdonosaiknak. A június 23-i Gardrób ezúttal vasárnap (a WAMP-pal egy időben és helyszínen) várja a látogatókat Budapest közepén, az Akvárium Klubban.

A Gardrób Közösségi Ruhavásár most a Stilbloggal közösen szlogenpályázatot hirdet. A szerencsés nyertes a rendezvényenként 3500 Ft-ért bérelhető asztalt a jövőben az összes Gardróbon ingyen használhatja, ráadásul a szervezők az általa kiválasztott helyen még előzetesen le is foglalják azt.
A nyertes először június 23-án veheti igénybe az ingyenes asztalt. (Ha már jelentkeztél, az asztaldíjjal a szervezők utólag kompenzálnak!)

A játék menete:
– A Gardrób Facebook oldalán található, kiemelt, szlogenpályázatos poszt alatt kommenteld be az általad kitalált szlogent
– Oszd meg ezt a Stilblog cikket a Facebook-on
– Küldd el a szlogent a gardrob@mentha.hu-ra Gardrób szlogenpályázat tárggyal.

Gardrób Közösségi Ruhavásár
2013.06.23 – 11-16 óráig
Akvárium Klub: 1051. Budapest, Erzsébet tér
Szervezők: https://www.facebook.com/GardrobKozossegiVasar
Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/356989971074807/

zp8497586rq