Minden rendben – Péterfy Bori és a NON+ jubileumi kollekciója

“ALL IS WELL” hírdeti a NON+ tizedik, jubileumi kollekciója, melynek darabjai Péterfy Borinak is elég klasszul állnak. Az új kollekció keretében nyári ruhák, szoknyák és vagány felsők színesítik a NON+ széles palettáját.

Az új kollekció darabjai nyugalmat, kiegyensúlyozottságot és természetességet közvetítenek –  “ez az az állapot, amikor minden rendben van” – mondja a NON+ tervezője, Kiss Sarolta. A ruhák fekete, fehér, szürke és piros színben készültek, de a MOM Parkban található üzletben továbbra is mind a 110 NON+ modell 17 különböző színben megrendelhető. Ami a fazonokat illeti, az új kollekcióban mindegyik alap nyári ruhadarab megtalálható: maxiszoknya, miniruha, maxiruha, ejtett vállú laza felsők, és mindez kényelmes anyagból – így a NON+ ruhákban egyszerre lehet bárki laza és a stílusos.

A hagyományos, minden kollekcióhoz készülő NON+ lookbook képeken ezúttal is Murányi Szilvia modell szerepel, de ahogyan az a fotózásról készült werkfilmben is látható, mellette az énekesnő, Péterfy Bori is feltűnik.

“Régóta kerestem egy olyan hírességet, aki a NON+ arca lehetett volna… A hosszú keresgélés alatt egyszer csak bejött az üzletbe vásárolni Péterfy Bori, és elkezdtünk beszélgetni. A beszélgetést követően pedig pár héttel később már a közös fotózáson voltunk” – mesélte a véletlen találkozásról Sarolta.

Az új kollekcióval többféle kedvezmény is várja a vásárlókat. A NON+ törzsvásárlói programmal szeretné jutalmazni hűséges vásárlóit, ezért a vásárláskor igényelt kártyára minden egyes megvett darabnál egy-egy matrica kerül. Ha 6 darab matrica összegyűlt, akkor a következő darabhoz féláron juthattok hozzá. Aki pedig ajándékba venne egy-két NON+ darabot, de a választást inkább az ajándékozottra bízná, mostantól igénybe veheti a NON+ vásárlási utalványait a MOM Parkban a NON+ shopban.

A mostani kollekcióval együtt a NON+ darabok száma 110-re emelkedett, a ruhákat tartalmazó és folyamatosan frissülő katalógus a márka honlapjáról letölthető: http://nonplusz.hu/catalog_download.php

 NON + üzlet

MOM Park Bevásárlóközpont

1123 Budapest Alkotás u. 53. földszint, az infó pult mellett

www.facebook.com/nonplusz

www.nonplusz.hu

A fotókat és a videót az UNITED PHOTOGRAPHERS készítette

www.facebook.com/uphotographers

zp8497586rq