Nyárköszöntő Brék fesztivál az Akvárium Klubban

Páratlan eseményre kerül sor június 17-én és 18-án az Akvárium Klubban: Brék Fesztivál címen kéttucatnyi fellépő csinál majd rendszert az idegeinkből. A mérhetetlen zenei túlzásokban eszünkben sincs mértéket tartani, így art-poperek, poszt-punkerek, és rock and rollerek váltják majd egymást a színpadon, miközben a teraszon és az Akvárium-teremben is DJ-k tömkelege passzolgatja egymásnak a lemezjátszót.

Két napon át rövid, 20-30 perces koncertek, különleges megszólalások, gyors színpadi cserék!

A hétfői napot olyan nevek fémjelzik majd, mint a Meszecsinka, a Fókatelep, Frenk, Takáts Eszter, a Lovasi-Leskovics duó, a Dirty Flow Klub, a Dereng, az Anselmo Crew, a Beat Dis, az Anima Sound System, a Magashegyi Underground akusztikus felállásban, a Soerii & Poolek DJ-szett, az Astryd és az Egy Kiss Erzsi Zene.

A 17-i DJ-válogatott pedig a Ritka Bítek DJs, Negro, Crimson & Chrom, Küss Mich DJs, ELO X Sena X Kemon, a Deck Attack és Beta.

 

Ha lehet, a keddi nap még ennél is karcosabb lesz, hiszen fellép a Fran Palermo, a Hippikiller, a Bohemian Betyars, a Maszkura és a Tücsökraj, a The Corny, a Colorstar, a Quimby, a PASO’s Roots Rockers, a Fish! minimál akusztik, a FreshFabrik 20. születésnapi felállása és a Korai Ütősök.

A DJ válogatott kedden, azaz június 18-án Johnny Drama, Minek, Palotai, S*10 Sound System, Meatmarket DJs és a Girls and Mathematics DJs.

Egy falunyi zenekart megnézni két este alatt pont olyan, mint végignyomni egy komplett fesztivált, annyi különbséggel, hogy itt nem kell majd egyik színpadtól a másikig rohangálni. Ez már dupla pszeudó, ez már tripla csavar!

NAPIJEGY: 2000 Ft/nap elővételben, 2500 Ft a helyszínen.

Ha mindkét napra veszel jegyet a helyszínen, akkor csak 4500 Ft.

 A Silenos Kiadó jóvoltából az első 50 érkező mindkét nap olyan ajándékkönyvek közül válogathat majd, mint a Green Day, a Muse, Robert Smith és a The Cure, vagy a Vágtázó Halottkémek története.

Az fesztivál Facebook oldalát itt találjátok: https://www.facebook.com/events/383871718387974/?fref=ts

zp8497586rq