2. Műszak – A WAMP és a WeLoveBudapest közös programja június 23-án az Erzsébet téren

Június 23-án részben a nyári napfordulóhoz, a Szent Iván éjhez kapcsolódóan egy különleges, késő estébe nyúló eseményre kerül sor az Erzsébet téren. A designvásár mellett egyéb programokkal is várja az érdeklődőket a WAMP és a WeLoveBudapest.

A WAMP természetesen ismét a magyar designerek legjobbjait mutatja be a nagyközönségnek, sőt olyan tervezőket is felvonultat, akiknek munkái valamilyen formában reflektálnak Budapestre, fiatalosak, könnyedek, magukban hordozzák a nagyváros hangulatát, és a városi életérzést erősítik. A válogatásba olyan tárgyakat gyűjtenek egybe a szervezők, amelyek a turisták számára emlékeket idéznek, de az itt élőknek is a lüktető metropolisz új arcát mutatják meg.

A WAMP kiállítói között ott lesz többek között Hajtmanszki Zoltán és a Budapestet sajátos szűrőn keresztül megmutató érzékeny fotói, az Urban Legend  városi legendákat rejtő, azokat QR kódokon keresztül felvillantó biciklis öltözékei, a Matyódesignnak a tradicionális mintakincset újragondoló pólói és ruhái.

A rendszeresen wampolók már jól ismerik a Büfé Budapest kínálatát, a állandó meglepetésekkel előálló vállalkozás most is speciális, Budapestet ízekben, illatokban megjelenítő finomságokkal készül. Szintén vasárnap kerül sor a Hónap Designere megjelenésére. Júniusban a WAMP választottja a nőies és kifinomult fürdőruhákat tervező Tisza Viktória márkája, a Phaidra, amelynek vadonatúj kollekciója ezen a vasárnapon debütál majd.

 

A szakmai partnerként csatlakozó, a kifejezetten budapesti programokat ajánló portál, a WeLoveBudapest önálló eseményekkel is emeli az rendezvény presztízsét.

18.00 órai kezdettel egy speciális Cultivo estre kerül sor a Design Terminálban. A pörgős, és kötetlen program olyan kreatív kezdeményezésekkel ismerteti meg a közönséget, amelyeknek célja, hogy Budapest ne csupán élhetőbb, de szerethetőbb nagyváros legyen. A beszélgetésben a világszerte népszerű Restaurant Day hazai szervezői, a városi kertészkedést népszerűsítő Közösségi kertek projektgazdái és a városképet kortárs képzőművészeti alkotásokkal színesítő Színes Város Csoport vesz részt. 20.00 órától pedig a szervezők a Fröccsteraszra várják mindazokat, akik kötetlenebb formában is beszélgetnének az előadókkal, hazai designerekkel, vagy csak egyszerűen buliznának, lazulnának egyet a nap végén.

 A Wamp programjaival egyidőben pedig az Akvárium Klubban a Gardrób Közösségi Ruhavásár várja a kincsvadászokat, szóval semmi esetre sem érdemes kihagyni most vasárnap az Erzsébet tér meglátogatását!

A WAMP x WLB bemutatja: 2. Műszak – Budapest, ahogyan még sohasem láttad

2013. június 23. 11.00-22.00, Erzsébet tér

 A rendezvényre a belépés ingyenes, a programokra a férőhelyek száma korlátozott!

További információ:

www.wamp.hu

www.welovebudapest.com

zp8497586rq