Lay’s STRONG Típusú Találkozások

Egészen vicces kampánnyal rukkolt elő a Lay’s az új Strong ízek apropóján. Most végre láthatjuk, milyen intenzitással mutatkozik meg egy-egy karakteres íz által kiváltott érzés az arcunkon 🙂
 
Mivel a saját arcunkat elég ritkán vizsgáljuk evés közben, valószínűleg legtöbbünknek fogalmunk sincs, milyen intenzíven befolyásolhatja az ízek ereje a fizimiskánkat, főleg, ha egy egészen új ízzel van dolgunk. Ebből az ötletből kiindulva született meg a Lay’s Típusú Találkozások videósorozata. A super slow motion technikával készített kisfilmekben  szereplők bátran vállalták, hogy az első találkozás ízélményét megörökítve dokumentálja a Lay’s csapata az új ízek hatását. Nézzük, mit élt át András :

Látványosan beütött nála a pokolian erős íz, a slow motion András arcának minden egyes rezdülését hihetetlen részletgazdagsággal hangsúlyozza, akárcsak Csenge esetében, akinél a képek alapján ezen túl mindig lesz a spájzban egy-két zacskó pokolian erős Lay’s.

A filmek zenei aláfestése 9b0 munkáját dícséri,  akit valószínűleg sokaknak már nem kell bemutatnunk, hiszen a budapesti underground elektronikus zene egyik előremutató producere ő.
A filmeket teljes hosszában megnézhetitek a Lay’s Hungary Youtube csatornáján.
A Lay’s aktuális nyereményjátékának keretében pedig számos értékes ajándék vár az önkéntes tesztelőkre is és a legtöbb szavazatot kapott játékos saját reklámfilmet nyerhet.
zp8497586rq