Nyereményjáték – Papírkincsek az IKEA-ból!

A közelmúltban új irányban szélesítette kínálatát az IKEA. A Papírbolt kreatív tevékenységekre ösztönző termékeit élénk színek, jellegzetes skandináv jegyek, ötletesség, markáns dizájn és igényes kivitelezés jellemzik.

Imádunk minden papír terméket, a papírboltban órákra el tudunk veszni, az igényes papíráru mindig bámulatba ejt, ezért hatalmas örömmel fogadtuk a hírt, hogy megnyílt az IKEA Papírboltja! Ráadásképpen közös nyereményjátékba fogunk, melynek részleteit a cikk alján találjátok!

Az IKEA Papírbolt 150 terméket vonultat fel. A választék három fő termékcsoportra különíthető el: írószerekre, dekorációkra és ajándékcsomagolási kellékekre. A vásárlók füzetek, színes csomagolópapírok, ajándéktasakok, szalagok, matricák, egyéb dekor-kiegészítők, fotóalbumok és jegyzettömbök széles kínálatából válogathatnak. „Dizájn tekintetében több olyan sorozat is szerepel a választékban, amelyek praktikusságukon túl együttesen is jól érvényesülnek, és nem titkolt céljuk arra ösztönözni a vásárlókat, hogy ők maguk is kibontakoztassák a kreativitásukat” – mondta el Varga-Nagy Eszter, az IKEA PR munkatársa.

A sorozatok egyedisége az élénk színekben, a vidám mintákban és az egyszerűségben rejlik, amelyek együttesen érvényesülnek, s teszik igazán eredetivé a Papírbolt dizájnt. Jó példái ennek a szokatlan, történelmi motívumok, amelyek számos darab meghatározói elemei.

A Papírbolt kínálatát böngészve a vásárlók skandináv stílusú partikellékeket is találhatnak, de mostantól szokatlan, egyedi csomagolású ajándékokkal is meglephetik barátaikat.

Az IKEA a továbbiakban rendszeresen új darabokkal frissíti a választékot, hogy e színes kollekció mindig valami újat, meglepőt, inspirálót és korszerűt kínáljon. Kattintsatok IDE a papírbpolt teljes kínálatának megketintéséhez!

***

IKEA papírbolt nyereményjáték:

Az IKEA Magyarország felajánlott egy 10.000 Ft értékű IKEA kártyát azoknak, akik , és megírják nekünk, melyik a kedvenc termékük a kínálatból. A válaszokat a jatek@stilblog.hu email címre várjuk augusztus 7-én déli 12 óráig! Hajrá, papírra fel!

***

 www.IKEA.hu/papirbolt

zp8497586rq