Sennheiser Momentum On-Ear – amikor a hangzás és a divat találkozik

Szuper nyári meglepetéssel kedveskedett nekünk a Sennheiser  – a közelmúltban érkezett meg postaládánkba a márka legfrissebb füllhallgatója, a Momentum On-Ear, melyet nyomban ki is próbáltunk nagy örömmel!

A német hifi cég legújabb modellje egyszerre célozza a divat iránt rajongó fiatalokat és a remek hangzás szerelmeseit – a márka fejhallgatóinak minősége mondhatnánk, hogy szinte természetes azok számára, akik ismerik már a Sennheisert, a Momentum On-Ear azonban megjelenésével is csábít – élénk színek, finom agyagok és igényes kidolgozás jellemző a darabokra, a széles színválasztékak köszönhetően valóban mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő igazit!

   

A Momentum család legfiatalabb tagját kék, zöld, rózsa és csontszínben gyártják. A színek kiválasztása nemzetközi divattervezők és tredkutatók közreműködésével történt, így azok tökéletesen reflektálnak az aktuális divatirányzatokra. A Momentum On-Ear kiváló minőségű anyagok felhasználásával készül, a dobozt kinyitva nyomban érezzük, hogy a finom kidolgozás, az anyagok kiválasztása az apró részletekre való gondos odafigyeléssel párosul.

A fejhallgató fej-és fülpántját speciális Alcantara textill borítja, ez a különleges anyag megjelenésében alig megkülönböztethető a hasított bőrtől, puhasága, tartóssága és légáteresztő képessége azonban a hagyományos bőrnél nagyobb komfortot és tartós, kiváló minőséget biztosít.

A remekül záró fülpárnák így nem csak kényelmesek, de garantáltan gondoskodnak arról is, hogy a külvilágot kizárva nagyszerű zenei élményben legyen részünk. A Momentum On-Ear megjelenését a szálcsiszolt roszdamentes acél részletek teszik különösen vonzóvá.


Az izgalmas megjelenés azonban nem jelent kompromisszumot a hangzást illetően – a Sennheiser név kötelez! A nagyteljesítményű jelátalakító rendszernek hála gazdag, finom hangzást biztsoít a Momentum On-Ear méréskelt basszus kiemeléssel, és valóban, kedvenc zenéink kiválóan szólnak a fülhallgatón, melyet viselni nem csak hangzása és kényelmes volta miatt élmény, hanem azért is, mert meggyőzősédünk, hogy sokat hozzátesz a viselő megjelenéséhez is.

Az új fejhallgató egyoldalas, lecsatolható kábellel rendelkezik, amely az Apple iEszközökhöz beépített távszabályzót kínál, így útközben is egyszerűen vezérelhetjük a zenelejátszást, illetve kezelhetjük a telefonhívásokat.

A Sennheiser az új fülhallgató bevezetése kapcsán nem csak vizuális és design szakemberekkel dolgozott együtt – itthon ismert zenészeket kért meg a cég, hogy próbálják ki a Momentum On-Eart és mondják el róla véleményüket. Odett Facebook oldalán a következőt olvashatjuk: “Íme a Sennheiser legújabb csodája, a Momentum fejhallgató, ami nem csak szép, hanem szépen is szól.”  És elég jól is áll!

 

www.audiopartner.hu

 

zp8497586rq