Őszköszöntő nyereményjáték a NEW YORKER-rel

Új évszak, új ruhatár! A lenge nyári darabok hűvössé válnak és észrevesszük, hogy a tavalyi ruhatárunk némi frissítésre szorul, nem is jöhetne hát jobbkor néhány új darab, mindez ráadásul nyeremény formájában? Nos igen, mégpedig a NEW YORKER jóvoltából.

A NEW YORKER őszi kollekciójának bevezetése kapcsán a divatmárka felajánlásában hét darab 5000 Ft értékű ajándékutalványt sorsolunk ki – a játék részleteit a cikk végén olvashatjátok!

Idén ősszel is számos vagány újdonsággal rukkol elő a 38 országban több mint 965 üzletet számláló NEW YORKER! Legyen szó a sportos utcai viseletet képviselő FSBN és FB SISTER, a nőies AMISU, a trendi és lezser férfidivatot képviselő SMOG, vagy a CENSORED fehérnemű márkáról, ami biztosan közös, hogy a kollekciók darabjai a városi divat legfrisseb trendjeit vonultatják fel. Ruhák mellett természetesen kiegészítők széles választékát is megtaláljátok a NEW YORKER-nél, naprekész kiegészítőlet az ACCESSOIRES márkanév alatt elérhetők.

Az őszi kollekció tartogat néhány vagány meglepetést. Szemtelen feliratú pulcsik és sapkák, tornacipők, bőrkabátok és stílusos kiegészítők képviselik az utcai stílust a NEW YORKER-nél. Csajokból a műszőrme és az állítminta varázsolja elő a vadmacskát, mindez szűk bőrnadrággal és magassarkúval… a hatás garantáltan nem marad el. A romatikusabb stílus kedvelői színes virágos printek és ballonok közül válogathatnak, az apró izgalmas részletek, mint a csillogó  gallérok, garantáltan magukra vonzzák a tekintetet!

A fiúk számára az őszi kollekció elengedhetetlen alapdarabja a bőrkabát, a megjelenést nyomott mintás pólókkal, farmerek széles választékával és tornacipőkkel tehetitek teljessé, ráadásképpen fiúk számára is kínál kiegészítőket a NEW YORKER!

Volna kedvetek hazavninni egy-két darabot az őszi kollekcióból? Nincs más teendőtök, mint küldeni nekünk egy emailt a jatek@stilblog.hu email címre szeptember 8-án este hat óráig, melyben leírjátok, melyik a kedvenc NEW YORKER márkátok. A játékban résztvevők között hét darab 5000 Ft-os ajándékutalványt sorsolunk ki, melyet az ország  bármely NEW YORKER üzletében beválthattok.

Nos tehát, melyik a kedvenc NEW YORKER márkátok?

 

www.newyorker.hu