Coldrush – Megjelent az Urban Legend új kollekciója

Az Urban Legend idén először mozdul el a tempós városi felfedezőutak horizontjáról, hogy a lassú, rendíthetetlen természeti formák között felnyíló, végeláthatatlan teret kínálja. A finom részletekkel telepakolt, okos, technikailag felkészült öltözékek eddig főként a városi biciklizés kívánalmaihoz igazodtak, most azonban egyre több meghódításra váró terület tűnik fel az Urban Legend térképén.

7 8 13 2

Az idei őszi-téli darabok a természet nyers színeit, és földöntúli szépségű jelenségeit rögzítik, örök érvényű sziklaszürkék, és múló aranybarna árnyalatok találkoznak össze a kollekcióban. Az északi felfedezők, az aranyásók nyughatatlansága munkál az idei öltözékekben, meleg kapucnis pulóverek, strapabíró farmerek, és a megszokott védelmező kabátok késztetnek egyéni expedíciókra.

10

A Keystone kabát a kollekció vezető eleme, a szikrázó ezüstös tömbökben masszív gallér-és kapucnimegoldás csúcsosodik, a dzseki teljes felszereltsége már kihívta a megfelelő időjárási körülményeket. A Klondike a férfi dzsekik választékát bővíti, a viharos szeleknek ellentartó, vízálló szerkezetet magas hógallér zárja le. Kevésbé szélsőséges helyzetekre a pehelykönnyű, kicsire összepakolható eső-és szélkabátot, a Packaway dzsekit lehet előhívni. Az alapdarabok mellett új pamutpólók tűnnek fel, a fehér háttéren Hüttl Sarolta rajzai gyűjtik össze egy személyes belső utazás különös motívumait, kiteljesedésre váró tájakat.

11 6 5 12 3 4 15

fotó: Halász Dániel

modell: Monica J @ Visage, Kádár Levente

styling: Sinkovics Judit

smink: Fazekas Richárd

haj: Somogyi Zoltán @ Close

grafikák: Hüttl Sarolta

arculat: Horn Ádám

www.urbanlegend.cc