Karla nyereményjáték

Biztosan emlékeztek a Karla klasszikus képzőművészeti alkotások által ihletett pólóira és kiegészítőire, melyekről korábban írtunk már, sőt október elején a Stilblog Design Weekenden is velünk voltak Sugár Kata divatmárkájának darabjai. Aki régebb óta figyelemmel követi a Karla kollekcióját biztosan emlékszik a klasszikus művek újraszínezett-újraértelmezett mintáira.

3

Az új kollekcióban azonban már alig látunk színeket, a lezser szabású pólókon az alkotások minimalista jelleggel jelennek meg.

6 7

A  minták nem csak textilen érvényesülnek ám! A közelmúltban a Sixay Furniture Pimp My Desk bútordekor pályázatának keretében a Kata által beküldött terveket különdíjjal jutalmazták.

5 4

A közeljövőben is számíthatunk újdonságokra a Karla házatájáról – épp most készül egy vadonatúj táskakollekció, a gyerek felsők pedig mostantól megtalálhatók a Small Garden belvárosi üzletében. A limitált darabszámú aktuális kollekcióról is láthatunk hamarosan sok új fotót, melyek Balla Vivienne stúdiójában készülnek majd.

2
Juan Bautista Martínez del Mazo: Margarita Teresa infánsnő, olaj, vászon

1

A Karla jóvoltából a Stilblog olvasói között kisorsoljuk a képen látható táskát. A játékban való részvételhez válaszoljatok arra a kérdésre, hogy melyik budapesti múzeumban szerepel az eredeti festmény?

A válaszokat november 17-én este nyolc óráig a jatek@stilblog.hu email címre várjuk, illetve kérünk Benneteket, hogy osszátok meg a játékot a saját facebook oldalatokon is!

Sok sikert!