Simon Says együttműködés a megújult PS magazinnal

A nagy múlttal rendelkező lapot kiadó STR Media október végén kereste meg a korábban már több díjnyertes magazin  – PEP! magazin, Wan2 magazin – kinézetéért felelős és az idén Aranyrajzszög Díjjal és Molnár István Díjjal jutalmazott José Simont, hogy a lapot a tartalmi változásokhoz képest vizuálisan is felfrissítse.

ps_13_04_1 ps_13_04_10

Az eredetileg Pesti Stílus néven futó, több formátumot megélt, lifestyle kiadvány ma már PS Magazin néven, a hazai kultúra, a kortárs művészet, a divat, a design és a budapesti urban life magazinjaként aposztrofálja magát. A Simon Says (és társcége, a Superlab Productions) kreatív portfóliójában immár olyan jelenleg is futó magazinok tartoznak, mint a havonta megjelenő Recorder zenei magazin, a félévente nemzetközileg forgalmazott NERO Homme, a nemrég frissített arculattal jelentkező fiatalokhoz szóló online Phenom’enon magazin és mostantól a megújult,negyedévente megjelenő PS magazin.

ps_13_04_4 ps_13_04_7

Az ezúttal két féle címlappal megjelenő, számos fiatal kreatív tehetséget felvonultató téli lapszám már megvásárolható az újságárusoknál, a hivatalos lapbemutató party pedig december 21-én este lesz a budapesti Toldi klubban.