XMAS Sale és Late Night Shopping a Bang & Olufsennél

Különleges akciókkal és éjszakába nyúló nyitva tartással várja vásárlóit a Bang & Olufsen budapesti bemutatóterme. December 11 és december 13 között a József Attila utca 22. szám alatt található budapesti BeO bázis megtelik karácsonyi hangulattal és különleges csecsebecsékkel, melyek rendkívüli kedvezmények mellett várják új tulajdonosaikat.

1019

late night shopping estek finom sütikkel, forralt borral és a legnépszerűbb hazai djk-kel várják az érdeklődőket, szerdán Infragandhi, csütörtökön Cadik, pénteken pedig Dj Bootsie rakja a lemezeket este nyolctól tízig.

294

Az akciós termékek között kiállítási darabok, Bang & Olufsen klasszikusok és az aktuális kínálat vadonat új darabjai is megtalálhatók, melyeket hatalmas árkedvezményekkel lesznek kaphatók a vásár ideje alatt, és biztosan nagy örömet okoznak majd a fa alatt! A három napos élményvásárlás hangulatos, nyugalmas szigetként várja a karácsonyi vásárlás kavalkádjában megpihenni kívánó érdeklődőket!

Az akciós napokon vásárlók ráadásul különleges nyereményjátékban is részt vehetnek és megnyerhetik a BeoPlay szépsges H6 fejhallgatóját. Az esemény facebook oldalán még több információ kiderül a karácsonyi akcióról, az akciós termékeket pedig a BeoStore fotóalbumában  találjátok.