USE TEMPORARY XMAS EDITION + USE BAG POP-UP STORE

Az imént kaptunk egy levelet Matisz Aliztól, melyben küldött nekünk sok csodás fotót a USE tegnap este nyílt pop-up üzletéről, melynek stylingja és kialakítása az ő tervei alapján készült. Nem is jöhetett volna jobbkor a levél, hiszen amúgy is szerettük volna ajánlani a USE karácsonyi üzletét!

25

Az Gozsdu udvar C szekciójában, a Holló utcai kijárathoz közel található üzlet decemer 11 és 15 között délelőtt10 és este nyolc óra között várja a látogatókat. A pop-up store facebook eseménye itt található.

31 14 11 6 8

A pop-up üzletek egyébként elég nagy kedvenc jelenségeim, nem csak frissességük, változatosságuk és a rövid távú tervezésben rejlő rugalmasság lehetősége okán, de amiatt is, hogy az időszakos jelleg és a kölcséghatékonyságra való törekvés általában nagyon kreatív és szellemes design megoldásokban mutatkozik meg a műfaj területén. Matisz Aliz munkája pedig kiváló példa erre a költséghatékony, rendkívül szellemes berendezésre. Vessünk egy pillantást a rakásolt ytongra, a gipszbe mártott gyümölcsökre, a kötéllel csomózott fényfüzérekre és a fagallyak folytatólagos hullámvonalára! Szuper ötletes megoldások!

19 23 5 2 22

A vasárnapig tartó pop-up store keretében idén másodjára jelentkezik a USE Temporary, ahol a ruhák és kiegészítők mellett most először egy szélesebb termékpaletta is elérhető, jobbnál jobb karácsonyi ajándékötletekkel. A USE Temporary kollekcióval párhuzamosan debütál a USE BAG és a USE UNUSED új táska és bőrkiegészítő vonala is.

USE TEMPORARY
Gozsdu Udvar C udvar, Holló utca 10.
December 11 – 15
10.00 – 20.00