Aron Style – Új hazai designbolt a láthatáron!

Akit kicsit is érdekel a design és az ipari  formatervezés világa, aki szívesen veszi körül magát, vagy ajándékoz meg másokat design tárgyakkal a világ legismertebb formatervezőitől, biztosan ismeri az Aron Design Store-t, Hidvégi Áron jogász-közgazdász kincseskamráját. Áron első üzlete a Deák téren nyílt még 2008-ban, majd a sikerre való tekintettel Budán, a MOM Parkban is elérhető lett az Aron Store kollekciója. A közelmúltban a Deák téri üzlet is Budára költözött, a Mammutban nagyobb alapterületen, szélesebb kínálattal várja az érdeklődőket.

11

Áron az elmúlt öt évben szerzett tapasztalatokkal felvértezve úgy döntött, lehetőséget teremt hazai tervezők számára is, hogy a legtöbb vásárlót vonzó plázakörnyezetben egy igényesen kialakított üzletben ízlésesen megválogatott kollekció keretében ismertessék meg és népszerűsítsék termékeiket. A pláza valószínűleg hatékonyabb a leghangulatosabb belvárosi üzletnél is, hiszen ide tényleg vásárolni jönnek az emberek, ráadásul könnyedén elérhető itt az a közönség, aki esetleg még nem hallott számos magyar márkáról, de szívesen vásárol akár hazait is. Főleg, ha egy, már ismert, megbízható brand áll mögötte.

44

Egy remek lehetőség és egy tágas üzlethelyiség várja, hogy az év elején elinduljon a Mammutban az Aron Style Projekt, mely egy közösségi design bolt elvei szerint épül fel és 2014. márciusában nyitja meg kapuit az első professzionális, hazai multibrand design boltként. 

Azt a megtisztelő felkérést kaptam Árontól, hogy segítsek a kurátori feladatokban, így valószínűleg közösen állítjuk majd össze az üzletben kapható hazai márkák kollekcióját, de örömmel várjuk a jelentkezéseket is emailben. Írjatok, ha van egy jó tippetek, érdekelnének a részletek, vagy egyszerűen csak ajánljátok magatokat!

 Kontakt és részletes infó: info@aron-­‐store.comaron.hidvegi@aron.hu, petra@stilblog.hu