Luxury Little Things

Különleges újdonságokkal rukkol elő az új évben a KlassDSign csapata – az eddig táskakollekciókat felvonultató KlassDSign Tote Bags a 2013-as év végére új termékcsoportot indított az útjára és egy megújult koncepcióval kezdi a 2014-es évet.

112 3

A “Luxury Little Things” névre keresztelt kollekció megtartotta a KlassDSign-ra jellemző főbb vonásokat, így választható szín és felirat variációk díszítik a kézzel készült, minőségi bőr pénztárcát, irattartatót, aprótartót és neszeszereket egyaránt. Az új termékek nem csak partikusak, de apró és játékos ékszerei is a mindennapi kiegészítőink kelléktárának, valamint az első darabjai a márka által útjára indított “Luxury Leather Goods” termékvonalnak, ami az időtálló, magas minőségű bőr termékek mellé teszi le a voksát.

56

Mint minden kollekció esetében, a KlassDSignos lányok most is nagy hangsúlyt fektettek a kreatív kampányképek elkészítésére. Arvida ByStörm svéd fotóssal kollaborálva Londonban készültek a színes fotók, amik a márka megújult és webshoppal kiegészült oldaláról meg is rendelhetőek.