Interaktív videóval mutatkozik be a CSF tavaszi-nyári kollekciója

A CSF márka  2014-es tavasz-nyári kollekciója a Six címet viselő interaktív videóval debütált március 19-én a Higgs Fieldben.

A márka tervezője, Csabay Ferenc és Olajos Tamás fotó-videoművész közös munkájaként megszületett különleges interaktív jelenetekben gazdag weboldal élővé varázsolja a kollekciót és bevonja a felhasználót a felfedezés élményébe. Az interaktív jelenetek megtekinthetőek ezen a címen: http://www.theinspirationtheory.com/six/

csf_ss14_campaign_01

A tavasz-nyári szezonban a CSF márka lazított a korábbi, feszesebb irányvonalon. A kreációkban a sportosság minimalista eleganciával párosul, hiszen ez utóbbi a CSF márka egyik védjegye.  A nyár lazasága, könnyed, fesztelen hangulata a félhosszú blúzokban, a napfényes, vakító, sárgás és a vizet és az eget idéző kékekben jelenik meg. A kőbánya szikrázó fényében gyönyörűen csillognak fehér és sárga színben a ruhák.

csf_ss14_campaign_08 csf_ss14_campaign_07 csf_ss14_campaign_05 csf_ss14_campaign_02

A vibrálóan intenzív nyári kollekció szerves része a márka imidzsépítési folyamatának. Évről évre bővül és tisztul is egyszerre a CSF irányvonal, ami fokozatosan mutatja be a márka mögötti ars poétikát: a szofisztikált minimalizmust egy kis csavarral. A kis csavar jellemzően a variálhatóság, ami ezúttal is jelen van: a ruhák fel- és lepatentolható részekkel egészülnek ki, a variációknak csak a viselő fantáziája szabhat határt.

CSF 2014 tavasz/nyár

fotó: Olajos Tamás

stylist: Madar Annamária

Haj: Miller Atee

Smink: Nagy Júlia

Modell: Vella (Attractive)