IKEA PS Nyereményjáték

Ha lehet az IKEA-ból kedvenc darabot választani, nálunk ez biztosan a PS kollekció valamelyik terméke lenne! Idén tavasszal az IKEA PS sorozata egy csomó klassz bútorral és kiegészítővel bővült, melyeket most induló nyereményjátékunk keretében mutatunk be Nektek.

A PS sorozat igazi városi nomádok számára készült termékeket kínál – többfunkciós, variálható, sorolható, állandóan változó igényeinkhez alkalmazkodó bútorokat és kisebb kiegészítőket, lámpákat és dekorációs darabokat találunk a kollekcióban, melyeken az IKEA védjegyéül szolgáló skandináv jelleg mellet a trenddiktáló formakultúra elemei is épp úgy megfigyelhetők. Élénk színek, szellemes funkcionalitás, variálhatóság és mozgalmas életünkhöz illeszkedő formavilág – Az IKEA PS 2014 a formát, a funkciót, a minőséget és a fenntarthatóságot alacsony árak mellett biztosítja, így kínálva a rugalmas, változatos élet lehetőségét.

ps2 ps3

Manapság városokban már több ember él, mint vidéken. Gyakrabban költöznek és kisebb területen laknak, de természetesen szép és funkcionális otthonról álmodnak, amely jól illik életmódjukhoz. Mégis talán az a legfontosabb, hogy kevesebb a pénzük. Ez a globális trend inspirálta az IKEA PS 2014 sorozatot. „Olyan terméksorozatot hoztunk létre, amely élvonalbeli dizájnja ellenére megfizethető” ‒ mondja Peter Klinkert, az IKEA PS sorozat projektmenedzsere.

ps8 ps1 ps7 ps6

Az IKEA PS 2014 sorozatban nincsenek olyan alapbútorok, mint a kanapé és az ágy. Inkább a fiatalok életmódját szem előtt tartva alakít ki olyan igényesen tervezett és hasznos darabokat, amelyek könnyedén mozgathatók és többféleképpen használhatók. „Ezek multifunkcionális designer bútorok, így mi is részt vehetünk a design kialakításában, mivel az attól is függ, hova helyezzük és hogyan használjuk ezeket a darabokat.”

ps5 ps4

A PS sorozat kiegészítőkben is igen erős – egyik kedvencünk az alábbi képeken látható 3 db-os váza és tároló szett, melyet most meg is nyerhettek, ha részt vesztek játékunkban.

A játékban való részvételhez nem kell mást tennetek, mint az alábbi, 3 db-os tároló szettet ábrázoló fotók közül kiválasztani a kedvenceteket, és megírni nekünk emailben, hogy melyik kép áll legközelebb Hozzátok. Az emaileket május 27-ig várjuk a jatek@stilblog.hu email címre. És íme a képek:

ikea6 ikea3 ikea2 ikea1 ikea5 ikea4

Május 27-ig várjuk a kedvenc képeket, a PS kollekció darabjait pedig nézzétek meg élőben is a legközelebbi IKEA-ban!