Dragée – gyöngy minden mennyiségben

Különleges helyet fedeztem fel ismét Budán! A Városmajor utca legelején található pici boltban kerámiagyöngyök ezrei várják a kreatív lelkeket, aki pedig nem érzi magában a tettvágyat, számtalan kész nyaklánc, karkötő, fülbevaló és kulcstartó közül válogathat!

6

Van itt minden, ami egy tisztességes nyaklánchoz, vagy karkötőhöz kell. Jó minőségű bőrök és viaszozott zsinegek, kapcsok és fém kiegészítők, és gyönyörű, kézzel készült kerámia gyöngyök elképesztően széles választéka. Nem olyasmit kell elképzelni, mint mikor a hobbiboltba bemegy az ember és a sok tömegáru közül megpróbálja kiválasztani a valamirevalót. Becze Kinga, az üzlet tulajdonosának jó ízlése kézzelfoghatóan van jelen mind a termékpaletta összeválogatását, mind a már elkészített ékszereket elnézve. Öröm itt minden perc!

1

2

3

4

5

A Dragée kerámiagyöngyei Görögországból származnak, itt készítik kézzel őket, és ide jár rendszeresen Kinga, hogy saját kézzel válogassa össze, mit találnak majd a Dragée-ban a látogatók.

12Kezdők számára pedig mindig jut egy-két jó tanács, például hogy melyik alkatrészt könnyebb összeszerelni, melyik ragasztó az ideális a kapcsok rögzítéséhez, aki pedig nem szívesen vág bele egyedül, május 29-én délután részt vehet az üzlet saját kis workshopján, ahol az 2500 Ft fejében kitanulhatja a gyöngyfűzés és ékszerkészítés csínját-bínját!

www.dragee.hu