Pocket Trailer

Ismerős a szituáció, amikor cipeled a gyereket, a táskádat (persze praktikusan már hátizsákot veszel), és persze a kismotort is, esetenként pedig ezt még megspékeled egy bevásárlószatyorral? Az egyébként is a lehetetlen felé tendáló zsonglőrmutatványt még inkább nehezíti, hogy a motoron nincs fogás, állandóan kicsúszik… Két gyakorló anyukának ebből lett elege, és erre a problémára kerestek egy egyszerű, praktikus, na meg persze stílusos megoldást. Így született meg a Pocket Trailer, egy színes, díszes, pofon egyszerűen a kismotorra csatolható vállpánt, amivel gyerekjáték a moci cipelése.

futobringa

A Pocket Trailer a Tilkát is jegyző, családi fotózással foglalkozó Hubai Orsi, és a divat és design témakörökben író Séllei Lilla közös márkája.

Aki anyuka, annak nem ismeretlen az a szituáció, amikor cipeled a gyereket, a táskádat és még a kismotort is, és esetenként ezt megspékeled egy bevásárlószatyorral is” – mesélte Lilla, majd Orsi veszi át a szót: “Nyaggattam Lillát, aki táskákat is készít, hogy találjon már ki nekem egy motorhordozó pántot…” A végeredmény olyan ötletes, egyszerű és mutatós lett, hogy a két barátnő úgy döntött márkát épít a termékre. “Reméljük sok anyuka mindennapjait könnyíthetjük meg ezzel az egyszerű, de nagyszerű termékkel” – fogalmazta meg a célkitűzést Orsi.

A csipkével, fényvisszaverővel díszített hevederekhez tartozik két csat, amelyekkel a kismotor vagy a futóbringa kormányához, illetve hátsó kerekéhez rögzíthető a pánt. A pántot a vállunkra is vehetjük, de akár keresztbe is átvethetjük, sőt a heveder segítségével a járgányokat a babakocsira is stabilan felakaszthatjuk. A tervezők gondoltak az apukákra is, így a romantikus, bájos pántok mellett minimalista, vagányabb verziókat is találni a kínálatban. A Pocket Trailerek kis szériában készülnek, azaz egyből sincs tíznél több. Ezen kívül mindegyikhez tartozik egy praktikus tárolózsák, amelyben bárhová magunkkal vihetjük anélkül, hogy összegabalyodna.

3 2 1 5

A fényvisszaverővel vagy csipkével díszített modellek ára 3.000 forint, míg az egyszínű hevedereké 2.500 forint. A hevederek megrendelhető a Pocket Trailer Facebook oldalán!

Bővebb infó:
E-mail: pockettrailer@gmail.com
Telefon: +36/305123016
Facebook: https://www.facebook.com/pockettrailer