A Telepen nyit az YKRA Store!

Csütörtökön nyitja meg saját üzletét az egyik legsikeresebb hazai hátizsák brand, az YKRA. A hazai márka mintegy 30 boltban van jelen világszerte Vancouvertől Tokyoig, most két éves fennállását követően pedig állandó budapesti helyszínen várja az érdeklődőket! Ez a helyszín ezúttal is a TELEP bár és galéria (1075 Budapest, Madách Imre út 8.), ami a kezdetektől meghatározó része a márka életének, az elmúlt két évben otthont adott az YKRA műhelyének, és számos eseményt is szerveztek a Telep közreműködésével.

5 01

Az YKRA STORE a galéria részen kap helyet, a már régebb óta ott működő Shopp közvetlen szomszédságában. Az YKRA STORE-ban a hátizsákok mellett megtalálhatóak lesznek a KELE Clothing színes, kötött ruhái, a FAUN project különleges longboardjai és a Kezemura kézzel készült kerámiái is. Az YKRA meglepetéssel is készül, a nyitónapon a boltba látogatók közt kisorsolnak egy Matra Mini hátizsákot, a nyertes nevét másnap a bolt Facebook oldalán teszik közzé.

4 27

Ezen kívül a nyitóhét alkalmából minden vásárló 10% kedvezményt kap a vásárlás végösszegéből. A nyitással párhuzamosan egynapos popup kiállítás is helyet kap a Telep galériáján, ahol az YKRA-t bemutató fotókból és vintage hátizsákokból látható majd válogatás.

A buli zenei részéről az este folyamán az S*10 dj-i gondoskodnak!

helyszín: YKRA STORE, 1075 Budapest, Madách Imre út 8., Telep bár és galéria 1. emelet

nyitva tartás: hétfő-szombat: 15.00-21.00

web: fb.com/ykrastore

instagram: ykrastore

kontakt: store@ykra.net