Újabb NON+ bolt nyílt Budapesten

A hazai kis szériás márkák között egyedülálló módon már két üzlettel büszkélkedik Kiss Sarolta márkája, a NON+. A Madách téri Flagship store mellett július közepétől a MOM Parkban is újra, saját üzlettel képviselteti magát a NON+, így már nem csak a pesti, hanem azzal párhuzamosan a budai oldalon is várják a rajongókat.

non+_mom_park_1 non+_mom_park_3 non+_mom_park_2

A MOM Parkbeli újranyitást július 15-én méltóképpen egy boltbulival ünnepelte a NON+. A friss, inspiráló és nagyon barátságos üzlet  a tervező, Kiss Sarolta és barátnője, Novotny Laura közös munkájának eredményeképpen született meg .

A partit a menta jegyében szervezték a lányok: mindenki 30 százalékos nyitási kedvezményt kapott a menta színű ruhákra, de pezsgős-mentás koktéllal is várták a betérőket. A finomságokról a Lila Füge bloggere, Havas Dóra gondoskodott, aki édes és sós falatokat készített. Az eset folyamán bemutatkoztak a világszerte népszerű TOM’S márka lábbelijei.  A TOM’S nem csupán cipőmárka, hanem komoly társadalmi felelősségvállalási projekt: minden eladott TOM’S után egy rászoruló is kap egy pár cipőt. A hangulatot Kutzora Edina énekesnő és Soneec zenéje koronázta meg.

non+_mom_park_16

Üzletek:

NON+ Flagship Store

1076 Budapest, Madách Imre út 10. (Madách tér Gozsdu passzázs bejárat)

NON+ üzlet, MOM Park

1123 Budapest, Alkotás utca 53. (a földszinti mellékfolyosón, a Leroy Bistroval átellenben)

Fotók: Kiss Lenke ‘Dalocska’ – United Photographers