Láthatóság = Biztonság

Így is szólhatna a Useeme csapat szlogenje, akik a közelmúltban fejlesztett kerékpáros láthatósági karkötővel indítottak Indiegogo kampányt. Az ötlet lényegében igen egyszerű, mégis remek – a mozgásérzékelő segítségével működő kis karperec irányjelzéskor villog, így biztostva hatékonyan a kerékpáros láthatóságát. A legújabb fejlesztésnek köszönhetően a ledek erősebben világítanak nappali fényben, így garantálva minél hosszabb életet és optimalizált működést a Useeme számára.

A kerékpáros balesetek 75%-a a felmérések szerint a kereszteződésekben történik, ahol ugyebár különösen fontos lenne a (jól látható) irányjelzés. A kerékpárosok sokszor hajlamosak megfeledkezni az indexről, a Useemee azonban ebben is segít, ha már ott van a csuklónkon, biztosan használni is fogjuk!

A Useeme csapata egészen biztos a termék sikerében, ezért 30 napos pénzvisszafizetési garanciálval és 1 éves jótállással kínálják a láthatósági karkötőpárt, mely már megrendelhető a kampány oldalán. Lehetőség van tesztpéldányok rendelésére is, mivel az első két tesztmennyiség már elkelt, jelenleg a 3. körös teszmenetbe lehet jelentkezni, így szeptemberben élvezhetjük már  a Useeme karkötőnk nyújtotta biztonságot.

usm1

A kampány augusztus 10-ig zajlik, támogassátok Ti is ezt a remek hazai fejlesztést, hogy még inkább biztonságos lehessen a városi bringás közlekedés!