Szeptemberben három Gardrób!

Becsöngettek a suliban, otthagytuk a Balatont, megjött a hűvös idő. Nem éppen a legjobb hírek, de mi az, ami az ember lányát jó érzéssel tudja eltölteni, ilyen nehéz időkben? Hát persze, hogy az, ha vásárolhat egy jót, és felfrissítheti ruhatárát! …és ha mindezt még olcsón is teheti meg, akkor garantáltan minden őszi gondja elszáll…

A Gardrób Közösségi Vásár ezért szeptemberben három alkalommal várja az őszi és téli ruhákra vágyókat, minden alkalommal más és más különlegességgel.

2

Szeptember 6-án a 100 használt ruha árus mellett a Közös Piac – termelői vásár árusai kicsit nagyobb teret kapnak a szokásosnál, így a Király utcai bejáratnál a Gardróbra érkezők rétest, csokit, péksüteményeket, szörpöt, lekvárt vagy akár chilit kóstolhatnak.

Szeptember 13-án, az első PIACOK NAPJA keretében a Gardrób és a Közös Piac átköltözik az Erzsébet térre, ahol a WAMP-al és egy bringás vásárral közösen Budapest szívében mutatják meg együtt, hogy milyen is egy igazi piacozós nap.

A Piacok Napját a Nem Adom Fel Alapítvány ’Kezdjetek szeretni’ programja hozta létre, melynek célja, hogy akadálymentesítse emberi kapcsolatainkat, és megerősítse a valós és személyes társasági interakciókat. A Nem Adom Fel Alapítvány sérült és hátrányos helyzetű emberek életkörülményeinek javításán munkálkodik, küldetése a társadalmi integráció, ezért a program minden eleme és állomása sérült emberek bevonásával valósul meg.

1

Az Erzsébet téren megjelenik majd a Gardrób a szokásos használt ruha-kavalkáddal, és a Közös Piac igazán különleges termékekkel. A hazai pálya előnyét a nyaranta vasárnaponként az Erzsébet téren felbukkanó WAMP élvezi, akik szokás szerint a legújabb design holmikat mutatják be a PIACOK NAPJÁra kilátogatóknak.

Szeptember 20-án a Gardrób visszaköltözik szokásos helyére a Király utca 8 szám alatt található Central Passage-ba, ahol a megszokott árusok mellett, ezúttal kiemelt szerepet kapnak a „Gardrób-szüzek”, vagyis az elsőgardróbozók. A „Gardrób-szüzek” olyan árusok, akik még soha nem vettek részt a vásáron. Az ő szerepeltetésükkel a szervezők célja az, hogy a kínálatot frissen tartsák, és hogy újabb vállalkozó kedvű embereknek mutassák meg, milyen nagyszerű dolog is egy napra kereskedő-bőrbe bújni.

A vásárokra árusként már nem lehet jelentkezni (legközelebb október 4-re vannak szabad helyek), de látogatóként mindenkit szeretettel várunk a Gardrób Közösségi Vásárokon!

Gardrób Közösségi Ruhavásár + Közös Piac

2014. szeptember 06. 11-17h

Central Passage: 1061. Budapest, Király utca 8.

https://www.facebook.com/events/356989971074807

PAICOK NAPJA: Gardrób Közösségi Ruhavásár, Közös Piac, WAMP

2014. szeptember 13. 11-18h

1051 Budapest, Erzsébet tér

https://www.facebook.com/events/311781262328247

Gardrób Közösségi Ruhavásár

2014. szeptember 20. 11-17h

Central Passage: 1061. Budapest, Király utca 8.

https://www.facebook.com/events/356989971074807