Stilblog Design Weekend a Design Héten

A korábbi évek nagy sikerű hagyományát folytatva idén ősszel is részt veszünk a Design Hét programkínálatában szokásos design vásárunkkal, melyet idén ismét a Király utcai Central Passage-ban tartunk október 5-én, vasárnap.

A korábbi évekhez képest kicsit változik a vásár jellege: ez eddigi években a részvétel meghívásos alapon működött, idén azonban lehetőséget szeretnénk nyújtani kevésbé ismert, feltörekvő tervezők számára is a bemutatkozásra.

01

Szeptember 15-ig várjuk hazai tervezők jelentkezését a Stilblog Design Weekend design vásárában való részvételre! Jelentkezni a petra@stilblog.hu email címen, vagy a bejegyzés végén tudtok. A jelentkezéshez rövid bemutatkozót és néhány képet kérünk mellékelni! Mivel a rendelkezésre álló hely korlátozott, a vásáron a meghívott tervezők mellett a legigéretesebb tehetségek számára igyekszünk részvételi lehetőséget biztosítani. A részletekkel kapcsolatban emailben jelentkezünk!

[contact title=”Tervezői jelentkezés” description=”Szeptember 15-ig várjuk hazai tervezők jelentkezését a Stilblog Design Weekend design vásárában való részvételre! A jelentkezéshez rövid bemutatkozót és néhány képet kérünk mellékelni! A részletekkel kapcsolatban emailben jelentkezünk!” phone1=”” phone2=”” fax=”” email=”petra@stilblog.hu” hidde_contact=”undefined”]