Velofetish

Nyitva! fesztivál keretében szept.19-okt.19. között az V.ker. Vitkovics u. 3-ban egy pop-up galériában rendezi meg a Balkantango csapata a második VELOFETISH. kiállítást.

00_velofetish_balkantango_bicycle_culture_concept_store_01

A VELOFETISH. egy kísérleti műfaj, mely a kiállítás, a galéria, a design bolt és a concept store közötti határtterületen mutatja be a városi biciklizés széleskör elterjedését és ennek a mvészetre és tárgykultúrára gyakorolt, hirtelen felersödött hatását. A magyar kortárs városi bringás kultúra naprakész szemléje: ezt a szabadságot és rugalmasságot szimbolizáló, az új évezred új város fogalmát teljesen átformáló jelenséget mutatja be. Láthatóak ill. megvásárolhatóak itt például bringás használati tárgyak és öltözékek, néprajzi gyjtéshez készült fotók, személyes emlékekeket megörökít filmek és kerékpáralkatrészekből összerakott fétis szobrok.

02_balkantango_velofetish_popup_store_exhibition_budapest_photo_fusun_ipek 06_balkantango_velofetish_popup_store_exhibition_budapest_photo_szolga_hajnal 04_balkantango_velofetish_popup_store_exhibition_budapest_photo_fusun_ipek 01_balkantango_velofetish_popup_store_exhibition_budapest_photo_fusun_ipek

szept.19.: 18:00 megnyitó – apéro, Cycle Chic fotózás

Stílusos bringások, bringás stílusok. A bicikli nem egyszerűen közlekedési eszköz, hanem egy igazi stíluselem. Nem kér kompromisszumot, nem kell hozzá öltözni, hiszen maga öltöztet. És még a városokat is jobbá teszi. A Cycle Chic fotósa a helyszínen leképezi az aktuális bringás divatot. A kiállítást megnyitja: László János, a Magyar Kerékpárosklub elnöke.

szept. 26.: 16:00 BALKANTANGO X IVANKA közös fejlesztésű termékünk bemutatója

Minimalizmus. Innováció. Gumi és Beton. Meglepetés 😉

okt. 4.: 14:00-22:00 Stylewalker Night: FUTÁRTÁP kóstoló és zine bemutató

Rendszeresen tekerek napi 10 órát és hát az étkezés így tankolásra hasonlít leginkább..feltankolni üzemanyaggal a szervezetem, amilyen gyorsan és amilyen olcsón csak lehet – néha menet közben. Szóval elhatároztam, hogy összegyűjtöm a futár-kollégák kedvenc receptjeit, hogy lássuk ki hogyan oldja meg a szénhidrátbevitelt.

nyitvatartás: Hé-Pé 12:00-19:00 Szo 10:00-16:00

kulcsszavak: bringa, kultúra, kreatív, recycling, design, divat, környezettudatos

Szeretettel + pálinkával várnak minden érdeklődőt a megnyitón, szept.19-én, pénteken 18:00-kor!