A NON+ karácsonyi meglepetése

Végre együtt a NON+ család! A NON+ karácsonyi ajándéka december 13-án megérkezik a márka két üzleteibe. Ekkor debütál ugyanis az a limitált szériás teaser kollekció, amely felvillantja, mivel is készül a NON+ a 2015-ös esztendőre. Lesz meglepetés bőven!

image_2_kicsi

December 13-án tehát lehull a lepel arról, hogy Kiss Sarolta designer mivel lepi meg jövőre a márka rajongóit. A mintakollekcióban lesznek régen áhított férfiruhák, így már a NON+ vásárlók párjai is találhatnak magukra valót az üzletekben. “A NON+ férfi kollekciójának célcsoportjába tartozik minden olyan férfi, aki szereti az egyszerű, letisztult, és laza ruhadarabokat” – meséli a tervező.

A legkisebbekről sem feledkezett meg Saci, így kisbaba és gyerek ruhákkal is bővül a kínálat: “Az új NON+ gyermekruhák uniszexek, tehát egyelőre olyan fazonokat válogattunk össze, amiket kislányok és kisfiúk is egyaránt tudnak hordani. “A kevesebb több” örökérvényű mottónk a gyermek ruhákra is jellemző, kényelmes, színes pamut anyagok használata, és visszafogott minimal kivitelű fazonok jellemzőek” – mondta Saci, aki úgy véli, így teljes a kép: végre együtt a NON+ család!

 image_3_kicsi

Azoknak is jó hírünk van, akik az otthoni unalmas mackónadrágot is szívesen váltanák NON+ darabra, hiszen az otthoni ruházat is felkerül a palettára. A kényelmes és bekuckózós, valamint az elegáns overálok kedvelői is válogathatnak a NON+ új darabjai közül.

Kapható:

NON+ MOM Park (MOM Park Bevásárlóközpont 1123 Budapest Alkotás u. 53.)

NON+ FLAGSHIP STORE (1076 Budapest, Madách Imre út 10.)

Időpont: 2014.12.13-tól a készlet erejéig