KOMONO

Új webshoppal gazdagodott a hazai divatrajongókat kiszolgáló kínálat: mostantól a belga KOMONO napszemüvegei és órái is megtalálhatók a magyar piacon. A kínálat széles és igen színes, nagy valószínűséggel sokan megtalálják majd kedvencüket az újonnan indult webshopban!

A Komono 2009 óta működő belga divat kiegészítő márka, ahol az elérhető árak, a magas minőség és a legújabb trendek kéz a kézben járnak. A folyamatosan bővülő és frissülő, alapvetően letisztult és fiatalos dizájnú kiegészítő kollekciók a német precizitást és elhivatottságot ötvözik a francia sikkel és divatszenvedéllyel.

9k=-1

A Komono órák és napszemüvegek a modern, városi szettek elhagyhatatlan kellékei, a minták és felhasznált anyagok széles skálájának köszönhetően pedig remekül variálhatóak különböző összeállításokhoz. A Komono három egyedi kollekcióval dolgozik: míg a Core kollekció alapdarabjai a remek ár-érték arányuknak köszönhetően a széles közönséget szólítják meg, a Crafted széria kiváló minőségű, kézzel készült acetát szárral ellátott, aprólékosan megmunkált exkluzív napszemüvegeket kínál, a limitált kiadású Curated vonal pedig minden szezonban kortárs művészeti kollaborációkkal rukkol elő.

9k= Z-1 2Q==

A gond csak az, hogy a választás nem egyszerű, érdemes tehát szezonról szezonra visszalátogatni a KOMONO webshopjába, ahol az aktuális szín- és divattrendeknek megfelelő kiegészítők első kézből elérhetőek! Jó válogatást!