Tavaszi antik és vintage bútorraktár

Idén tavasszal harmadik alkalommal gyűjt össze Matisz Alíz enteriőrstylist a Projekt Showroom ötletgazdáival közösen egy csomó gyönyörű antik és vintage tárgyat, bútort kiegészítőt egy 10 napos pop-up bolt keretében a Desewffy utcában. A korábbiakhoz képest még több kinccsel várja a régi tárgyak rajongóit a bolt. Ahogy a szervezők vallják, “az otthon nem egy hely, hanem egy érzés.”

IMG_9156k

Matisz Alíz enteriőrtervező stylist és a Projekt Showroom válogatásában 11 napra újratöltve a raktár! Harmadszorra, és legalább háromszor annyi régiséggel készülnek a szervezők egyik kedvenc témájukra a karácsonyi boltok helyszínéül már ismerős a Dessewffy utca 18-20 szám alatt.

IMG_9042k

IMG_9114k

IMG_9097k

IMG_9069k

Lássuk mit ígér az antik és vintage bútorraktár:

“Szeretettel várjuk az antik és vintage bútorok szerelmeseit, lakásfelújítókat és szépítőket, frissen költözötteket, lakberendezőket, ritkaságok után kutatókat vagy csakúgy a nosztalgikus időutazókat, egyszóval a műértő közönséget!

Fellelhetőek lesznek nálunk: nagybútorok: vacsoraasztalok, tálalók, ruhásszekrények, könyvespolcok stb stb (SOK!), kisbútorok, tárgyak: éjjeliszekrénykék, polcok, lerakóasztalok, székek, utazóládák, fiókok stb stb (SZINTÉN SOK), antik apróságok: lámpák, újságtartók, üvegek, gyerekbögrék, csészék és két eredeti nem kicsi vonalas iskolatábla, (MEGLEHETŐSEN SOK)”

IMG_9155k

A bolt március 22-ig egész héten, tehát még vasárnap is nyitva tart 10 és 20 óra között, a látogatók komoly kincsvadászatra készüljenek, ez nem egy 10 perces program! A bolt kimondottan állatbarát, fizetni pedig készpénzzel lehet. Részletes infót a bolt facebook oldalán találtok!