EMOTION IN MOTION – MEI KAWA 2015 TAVASZ-NYÁR

Az eddigiekhez képest egészen más hangvételű, de rá nagyon is jellemző kollekcióval készült a MEI KAWA az idei nyárra. A kevesebb több – a dinamizmus és a statikusság pedig csakis együtt értelmezhető fogalmak – ezt a gondolatot fűzi tovább a tervező.

351c704a-1d44-46ae-8417-b61ff309485f

A letisztult formák és szabásvonalak az inspiráló 60-as évek energiáit, dallamait, vagy a korabeli focisták uniformisainak lenyomatait juttatják eszünkbe. Az uniszex kollekció egészen a sport világáig repít minket miközben a mezek alapján készült minták frissen és szabadon értelmezik újra az évtizedre jellemző sport-divat stílusjegyeket.

1-MEI-KAWA-SS15-campaign-p-1

A kollekció kampányfotói két teljesen eltérő világot tárnak elénk. A színes felvételeken dinamikus, mozgás közben rögzült pillanatok láthatóak, míg a fekete-fehér portrékról a szereplők teljes nyugalma árad. A Szőke Gergellyel közösen alkotott grafikai megoldások is mind-mind ezt a témát járják körül. A feliratok, nyitott gallérok, mintás ingek és a márkára oly jellemző letisztult vonalvezetés pozitív, friss és kortárs feldolgozása a játék és az emberi kapcsolatok lélektani viszonyának.

3-MEI-KAWA-SS15-campaign-p-2

A MEI KAWA idei nyári kollekciójában többek között olyan darabokat is találunk, mint a gumis derekú, bő szárú bermuda, gumírozott aljú vászon nadrág, vagy akár egy újragondolt Harrington dzseki. Az apró, trükkös részletmegoldások rafináltan vegyülnek a sportos és az alkalmi öltözködés stílusjegyeivel. A finom színekkel néhol egy egészen meghökkentő árnyalat harmonizál. A tengerészkék, az olívazöld, a szürke árnyalatait és a fekete-fehér nyugodt kombinációját az intenzív narancs szín töri meg.

2-MEI-KAWA-SS15-campaign-1 4-MEI-KAWA-SS15-campaign-2

Egy különleges pillanatot, hangulatot és életérzést olvaszt egybe a kollekció. Olyan harmóniát teremt, amilyet a futballista egyetlen mozdulata, Elvis egyetlen akkordja, vagy a pimaszul fiatal, megdöbbentő erőt sugárzó King Krule hangja rejt.

Fotó | Hencz Péter @Peter Hencz Photography

Stylist | Pálmai Angie @curated by ATELIER

Haj | Bozó Csongor @Csongor Bozo

Smink | Horváth Ágnes

Modellek | Anna, Kristóf @ICON Model Management

Fotó Asszisztensek | Mile Máté, Madarassy-Szabó Csaba