„Big Hug” – Öleld magadhoz a színes világot!

A nyár az élmények, a nagy kalandok és a felejthetetlen találkozások ideje. A forró napok megszínesítik az életünket, szinte már tobzódunk az impressziókban, a minket ért hatásokban. A nyárhoz elválaszthatatlanul hozzátartoznak a színek. Élénkek, kicsattanóan impulzívak. Bátran párosítunk egymáshoz erős, karakteres árnyalatokat, hiszen ezek adják vissza azt a pulzáló életörömöt, amit a nyár jelent nekünk.

BH félbehajtva4

Lengyel Zsuzsi „Big Hug” kollekciója ezt az életérzést szeretné felidézni és megragadni. A lezserebb fazonú táskákon tetten érhetjük a struktúrák találkozását. Megtaláljuk benne a variálhatóságot, az örök változás, változtatás lehetőségét. A kétfakkos táskákat – mindkét végén cipzárazhatóak– többféleképpen hordhatjuk: Köszönhetően a több, változó méretű, akár egymásba is fűzhető vállpántoknak, vállon, kézben, hátizsákként, mint egy hatalmas, lezser táskát viselhetjük. Vagy félbehajtva, rövidebb pánton, magunkhoz ölelve hordhatjuk. Így, kettéhajtva nyer értelmet a dupla cipzárazás, hiszen a mindkét oldalról bélelt táskába kényelmesen bepakolhatjuk legféltettebb személyes holmijainkat.

BH lila BH ciklámen_piros BH lila háta

A színek többféle módon igazodhatnak hozzánk. Ha dinamikusabb pillanatokat élünk meg, akkor előtérbe helyezhetjük a táska színesebb felét, ha visszafogottabb outlookra vágyunk, akkor a homogénebb hátoldalt fordíthatjuk a kíváncsi szemek felé.

BH félbehajtva 2 BH félbehajtva

A Lengyel Zsuzsi „Big Hug” kollekció két méretben és többféle színösszeállításban kapható a márka webshopjában, illetve az V. kerület, Galamb utca 5. szám alatt található showroomban.