Idén is Design Raftinggal startol a MOME Design Intézete

A MOME Design Intézete immár negyedik alkalommal szervezi meg az Intézet gólyáinak szóló első féléves programját, a Design Szolfézst.  A Design Szolfézs keretében a hallgatók tömbösítve vehetnek részt az alapozó képzéseken, ezzel segítve egyrészt a tanulást, másrészt a közösségi érzet megteremtését. A félév nyitánya a Design Rafting, mely az első mélyvíz a friss hallgatók számára.

Design Rafting egy két napos rendezvény, amelyen a hallgatókból és oktatókból, szakemberekből álló 6 csapat mérkőzik meg egymással. Az izgalmas és sok kreatív energiát megmozgató program eredmény hirdetése a MOME Auditóriumában lesz.

A MOME legfrissebb hallgatóinak elsődleges feladata, hogy felvegyék az egyetemi lét ritmusát, részévé váljanak az új közösségnek és nem utolsó sorban medret kell találniuk saját egyéni fejlődésüknek. Az idén megújuló Design Szolfézs programja ahhoz nyújt eszközöket, hogy a hallgatók a világ változásaira fogékony és az új helyzetekre mindig reagálni képes tervezőkké váljanak, sőt abban erősíti őket, hogy maguk is részt vállaljanak a világ átformálásában. Az idei Design Szolfézs program vezetői Csernátony Fanni és Pais Panni.

Idén először, hagyományteremtő jelleggel a zsűrizés egy délutáni programba, a Design Fröccsbe torkollik majd, ahová szerettel várj az intézet minden érdeklődőt!

design_szolfezs_cover

Időpont

2015. szeptember 11., péntek

Helyszín:

MOME, Auditórium (1121 Budapest, Zugligeti út 9-25., A épület, I. em.)

Program:

15h-15.30 – prezentációk, zsűrizés

15.30-18h – Design Fröccs