THEBÉTAVERSION FALL/WINTER 2015: AZ ŐSZI ERDŐ TALÁLKOZÁSA AZ URBÁNUS LÉTFORMÁVAL

A TheBétaVersion új kollekciója az őszi erdő nyugalmát és az évszak legstílusosabb árnyalatait hozza el a városi hétköznapokba: világosszürke, mustárságra, burgundi és khaki színekben kínálja legújabb termékeit. Rainer Zsófi tervező ezúttal is ihletet merített a népi motívumokból, de a modellek funkcionalitását az urbánus létforma határozta meg. Az elegáns, shopper fazonú bőrtáskát és a clutch-ként is használható válltáskát a Béta védjegyévé vált finom, áttört mintázatok teszik igazán izgalmassá, míg a bőrből és cseppálló vászonból készített uniszex hátizsákot és az oversized shoppereket az egyszerű formák dominálják. Az őszi kollekció alapgondolata az alapítók mátrai kirándulása során született meg.

150906+GYR+PHO+Opi+üvegek176129

Minden városlakó fejében időről időre megfordul egy romantikus, de kevéssé életszerű gondolat: milyen jó lenne megszabadulni a zajtól, a szmogtól és a rohanástól, és a gangra néző lakást egy csendes, erdőszéli faházra cserélni. A legtöbb ember persze rövid időn belül hiányolni kezdené az urbánus létformát, de a természet közelségéről sem mondana le egykönnyen. Ez a gondolatmenet vezetett el legújabb kollekciónk megtervezéséig: mátrai kirándulásunk során határoztuk el, hogy az őszi erdő színeivel, hacsak jelképesen is, de szeretnénk nyugalmat csempészni a szürke hétköznapokba” – magyarázza a 2015-ös őszi kollekció alapgondolatát Rainer Zsófi tervező, aki szerint az egyszerűség, a csend és a nyugalom iránti vágy öltött testet a legújabb modellekben.

A TheBétaVersion egyébként rendszeresen ihletet merít a vidék Magyarországából: az ötödik születésnapját ünneplő designer márka korábbi PIXELFOLK kollekcióját a hagyományos somogyi, sárközi és palóc szőttesek inspirálták. A jellegzetes, madaras, geometrikus, “inaskás és babás” motívumokat pixelekké alakították, majd lyukasztással keltették életre a bőrből és filcből készült táskákon. A 2015-ös gyűjtemény hűen követi a márka hagyományait, de merészebben bánik a színekkel és a méretekkel. A felesleges díszítésektől mentes, egyszerű formák a tiszta funkcionalitást szolgálják, míg a kidolgozott részletek és a finom, áttört mintázatok játékosságot csempésznek a mindennapokba.

A kollekció öt, különböző funkciót betöltő modellből áll, amelyekkel a TheBétaVersion a városi életmód támasztotta igényekre ad választ:

Bella, a shopper fazonú bőrtáska elegáns, látványos és praktikus kiegészítő, akárcsak Alma, ami nappal váltásaként, este pedig clutch-ként is viselhető. Meleg, világosszürke színük az idei őszi szezon legsokoldalúbb semleges árnyalata.

150906+GYR+PHO+Opi+üvegek176061

150906+GYR+PHO+Opi+üvegek176306

A  bőr és cseppálló vászon kombinációjából két uniszex modell készült őszre: Felix, a  hátizsák – beépített filc laptoptartó zsebével – stílusos megoldást kínál azoknak, akik szeretnek mindig szabadon mozogni, és akár egy kávézóból is irodát tudnak varázsolni. Maxim,  az oversized vászon shopper pedig azoknak remek választás, akik napközben a fél életüket magukkal hordozzák: kezdve a sportfelszereléstől az esti bevásárlásig.

150906+GYR+PHO+Opi+üvegek176284

150906+GYR+PHO+Opi+üvegek176198

Vilma, a piros pénztárca már híres darab: azt beszélik róla, hogy szerencsét hoz az anyagiakban, rengeteg zsebével és rekeszével pedig garantáltan megoldást jelent az örök kártya- és aprópénzproblémára.

150906+GYR+PHO+Opi+üvegek176310

A kollekció darabjai a Design Hét Budapest 2015 időtartama alatt (2015. szeptember 25-től október 4-ig) 20% kedvezménnyel megvásárolhatóak a TheBétaVersion showroomjában a programfüzetben található kupon bemutatásával.

Showroom:
1111 Budapest, Budafoki út 22., 4. emelet 20., 55. kapucsengő (bejelentkezés szükséges)
thebetaversion.com
facebook.com/thebetaversion
instagram.com/thebetaversion

Fotó: Károlyi György (Flashback)
Haj: Svégel Gergő
Smink: Vozák Tímea
Modellek: Varga Zsófi, Ungár Péter