WOWA – a minimalista tárca

A hazai tervezők nem kényeztetik el a férfiakat, a piacon viszonylag kevés nekik szóló, egyedi, ugyanakkor megfizethető terméket találunk. Ezt az űrt tölti be Hegedüs Norbert és Csörgő Zsolt fapénztárcákat kínáló márkája, a WOWA. A WOWA azoknak a férfiaknak készül, akik kedvelik a formatervezett termékeket, ugyanakkor nem szeretnek felesleges dolgokat magukkal cipelni. Bár a termék nemrég került piacra, sikerét mutatja, hogy 900 darabot már a H&M is rendelt a srácoktól.

12

Mi is a WOWA?

A Zsolt és Norbi fejéből kipattant termék egy téglalap alakú, fa tárca, aminek belső vájatában egy szilikonpánt tartja a bankkártyákat, a kulcsot, az aprót és a papírpénzt. “A terméket arra találtuk ki, hogy a legszükségesebbeket tartsuk benne, csak zsebre vágjuk, és már indulhatunk is. Azoknak ajánljuk és terveztük a a WOWA tárcákat, akik nem akarják a hatalmas pénztárcájukat maguknál hordani, hanem egy apró, zsebben hordható darabra vágynak” – vallják a tervezők, akik bár designt nem tanultak, de nem áll tőlük távol a kreativitás, Zun store nevű üzletükben régóta forgalmaznak design szempontból is elismert világmárkákat.

A márkanév a wood wallet szavak mozaikjából ered, aminek W-betűi megjelennek a tárcák felső dupla ívében is, de ennek funkciója is van, hiszen így könnyebb megfogni a tárcát vagy kivenni belőle a kártyákat.

WOWA_2

Jelenleg kőris, tölgy és diófából készülnek a pénztárcák, ezt később szeretnék akácfával és egy egzotikus fákból készült kollekcióval is kiegészíteni. De nemcsak az alapanyagokban különböznek a tárcák, a szilikon pántok is rengeteg variációt rejtenek: “ Jelenleg hat különböző színű pántunk van: fekete, fehér, sárga, narancssárga, pink és zöld – ezek variálhatóak a különböző fából készült tárcákkal” – mondta Norbi.

A természetes fának hála, nincsen két egyforma darab, hiszen változatos a tárcák struktúrája, így másképpen reagálnak a pácolásra, a gravírozásra is. A WOWA tárcák garantáltan egyedi termékek.

WOWA_4

Hol kapható?

A WOWA tárcákkal jelenleg a Zun store kínálata mellett, a Buborékban, a Szimpla Design Shopban, a The Garden Studioban, a solinfo design shopban, és a WonderLAB-ben találkozhatnak a vásárlók.