MOME+ Jam Session #3

A MOME+ 2016-ban is folytatja a tavaly elkezdett tematikus beszélgetéssorozatát, a Jam Session-t. A tavaszi félévben hat, egymással szorosan összefüggő témában kezdeményeznek a szervezők – Schmidt Andrea, a MOME közgazdász oktatója éa Koós Pál, a Design Intézet vezetője – közös gondolkozást, beszélgetést. Ezek közös nevezője a designerek sikeres pályakezdése és szakmai életútjának építése. A beszélgetések eredményeit felhasználva ezekhez szorosan kötődő tréningek, programok beindítását is tervezi a MOME+.

Abban a megtiszteltetésben van részem, hogy Gulyás Sári és Húnfalvi András beszélgetőpartnereként vehetek részt a harmadik Jam Session esten Osvárt Judit moderálása mellett. A kerekasztal témája ezúttal a designerek kommunikációja lesz, amiről Sári, a Pikkpack cipőmárka tervező-alapítója és egy nagyon sikerek Kickstarter kampány kezdeményezője, illetve András, a Red Dot díjas Flying Objects Design Studio alapítója rengeteg izgalmas és tanulságos mondanivalóval szolgál majd. Én pedig igyekszem a design blogolás és a MOME designelmélet szakának berkeiben megszerzett tapasztalataimmal színesíteni a beszélgetést.

12630816_10207979779869663_499860166_o

A sikeres designeri tevékenység egyik fontos eleme a jól felépített, sikeres kommunikáció. E kommunikációnak sok eleme van. A megrendelővel folytatott egyeztetésektől kezdve a saját eredmények, sikerek kommunikációján át egészen a brandépítéshez kapcsolódó kommunikációig nagyon széles a skála. Kérdés, hogy a designerek tudatában vanak-e ennek fontosságával? Rendelkeznek-e az ehhez szükséges tudással? Vannak-e erre jó hazai példák? Melyek a tipikus kommunikációs hibák? Erről beszélgetünk majd jövő kedden este a Háromban és sok szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Helyszín: HÁROM – 1075 Budapest, Kazinczy utca 3.

Időpont: 2016. február 2. 18.00

Az esemény Facebook oldala: MOME+ Jam Session #3