MONO Meets the Artist

A „MONO meets the artist” egy kísérleti projekt, melynek alapgondolata több forrásból táplálkozik. Egyrészt és elsősorban a MONO személyes motivációja, tervezőik termékei iránti lelkesedésük és az alkotás gyönyöre szolgáltak kiindulási pontként. Másrészről szintén fontosnak tartották az alkotók, hogy elinduljanak azon az úton, hogy a MONO saját készítésű kreatív PR tartalmat gyártson, mely a termékeken túl a magyar designt mint olyan hivatott népszerűsíteni – csakúgy, akár a Mono Art & Design üzlete is teszi.

Screen Shot 2016-01-28 at 11.05.36

A rövid dokumentumfilm vizualizálja az alkotói folyamatot, az egyediséget, minőséget és azt szenvedélyt amelyet az egyes tárgyak hordoznak magukban, ezáltal is hangsúlyozva a storytelling fontosságát a márkaépítés során. A film nem utolsó sorban egyfajta köszönetnyilvánítás az üzlet már több mint egyéves fennállása kapcsán.

dezka_02 hannabi_01 Processed with VSCOcam with a6 preset

A rövidfilmet január 29-én láthatjátok először a Mono Art & Design üzletében, ráadásul az esemény ideje alatt (19:00-22:00) szuper kedvezményekkel vásárolhattok:

AGNESKOVACS – 10%
Balilla by Lilla Balázs – 15%
DEZKA – 10%
Hannabi – 10% (bútor), 15% (kiegészítők)
Je Suis Belle – 50% (ruhadarabok)
Kezemura – 15%
Malinovka – 10% (sketchbook)
MOHA design – 15%
NUBU – 20-50% (ruhadarabok), 10% táska
Personal Perception – 20%

A fotókat Horváth Bernadett készítette.