NON+ban az egész család!

Nagyot duplázott idén tavaszra a NON+! Egyszerre 2 új kollekcióval jelentkezik kedvenc hazai divatmárkánk – a “funny duck” kollekció a kicsiknek szól, gyerekruhák a szivárvány minden színében egészen újszülött kortól a nagy gyerekekig fel lehet öltöztetni a család legkisebbjeit!

nonplusz_kids_sajto4

A vidám színű kollekció is a NON+ védjegyévé vált kiváló minőségű, pihe-puha pamutból készült, amelyben minden kis csibész szabadon ugrálhat, játszhat. A letisztult, ugyanakkor különleges szabásvonalaknak köszönhetően nem csak kényelemes, hanem izgalmasan különleges valamennyi ruhadarab, hiszen tudjuk, hogy mi az, ami nem hiányozhat egyetlen gyerek gardróbjából sem. Hasonlóan a felnőtt kollekcióhoz, valamennyi NON+ „funny duck” fazon egyszerű, mégis van bennük valami játékosság, ami jó kedvvel tölt fel.

nonplusz_kids_sajto5

nonplusz_kids_sajto

nonplusz_kids_sajto3

Nem lehet elég korán megtapasztalni a NON+ életérzést, ezért a „funny duck” kollekció is teljesen önálló identitást kap, azaz saját mottója, grafikája és szatyra is van. A játékos sárga kacsa mindannyiunk számára kedves emlék, a gyerekek pedig nagyon szeretik. Külön meglepetés a kifejezetten a NON+ kollekcióhoz tervezett TATZ tetoválás is, amelyek a kezdetek óta nagy kedvence minden korosztálynak.

FullSizeRender

És hogy teljes legyen a kép, a kismamák számára is készültek szuperkényelmes, menő darabok! Valójában nem különálló kollekcióról van szó, aki próbált már NON+ darabokat, biztosan tudja, hogy a kollekciók szinte minden egyes darabja a várandósság során felmerülő elvárásoknak is eleget tesznek, hiszen a márka védjegyévé vált bőrbarát, kiváló minőségű pamut természetes rugalmasságának köszönhetően tökéletesen alkalmazkodik a kismamák hónapról-hónapra gömbölyödő pocakjához, miközben egy pillanatra sem kell lemondani a maximális kényelemről.

nonplusz_kismama_sajto4

A várandósság fantasztikus női energiát közvetít már önmagában is, ám ez nem jelenti azt, hogy pár csinos ruhával ezt ne lehetne tovább fokozni. A NON+ márka egyik különlegessége éppen abban rejlik, hogy tökéletesen ötvözi a nőiesség és a laza elegancia jegyeit, így a számtalan fazon közül választva épp úgy rejtőzködhetnek, mint büszkélkedhetnek boldogságukkal a kismamák!

nonplusz_kismama_sajto

Valamennyi NON+ fazon letisztult, mégis van bennük valami plusz, valami különös energia és szeretet, amit viselni jó, és teljesen mindegy, hogy merre jársz, mindenhova elkísérnek. Izgalmas és vidám színek között válogathatsz és az egyes kollekciók darabjait bátran keverheted egymással, hiszen a márka stílusjegyei mindenhol jelen vannak.

nonplusz_kismama_sajto5

❤❤❤

A teljes családi kollekció február 12-től kapható a NON+ üzletében, a MOM Parkban!