Márciusban bútorral telik meg a Projekt Showroom

A Projekt Showroom egy pop-up koncepción alapuló bolt, mely maximum két hétig nyújt mindig változó téma szerint válogatott kínálatot. A szervezők magyar valamint külföldi designtárgyakat választanak ki, és arra törekszenek, hogy egy adott tematikán belül mindent megtaláljanak a vásárlók, ami ma releváns és különleges. Ilyen jellegű szűrés és az egyes témákban ilyen nagy választék jelenleg nem érhető el máshol Magyarországon. Karácsonykor az ajándékoké, tavasszal a bringáé a főszerep a pop-up boltban, illetve a most nyíló bútoros tematikának is van már előzménye a bolt törénetében.

10

Március 10-én nyílik a Paulay Ede utca 29-ben és ismét 11 napig lesz elérhető a soron következő, 16. pop-up bolt, melynek középpontjában ezúttal a bútorok állnak. Ebben az évben a korábbiaktól eltérő módon három fő eleme lesz a kínálatnak: a dán modernizmus organikus bútorai, a 70-es évek bútorai, valamint az újjáépített bútorok.

A vintage bútorokat sokáig eredeti formájukban szerették volna megtartani a tulajdonosaik és csupán erre koncentrálva restaurálták azokat, ma már azonban egyre több olyan műhely van, ahol a régi formákat és színeket új design-nal ötvözik és lényegében új bútort hoznak létre. Ilyenből is sok lesz a márciusi pop-up boltban.

9

A modernizmusra és a 70-es évek bútoraira pedig azért esett a választás, mert amellett, hogy gyönyörű darabok, szín- és formaviláguk a mai otthonok eklektikus stílusába tökéletesen illeszkednek.

Mindezek mellett azért idén is megtalálhatóak lesznek a vidéki romantikus stílus képviselői is: ruhás- és könyves szekrények, titkos kisbútorok, porcelánok és kerámiák, óriási étkezőasztalok és rengeteg szék, felújított vagy akár saját kezű megmunkálásra váró darabok is. A termékpaletta mellett – a már megszokott módon – az árskála is széles lesz, így mindenképpen érdemes lesz benézni a hamarosan nyíló pop-up üzletbe.

12

A helyszín és a teljes kínálat még nem végleges, de a közeljövőben a bolt szervezői további részleteket osztanak meg az alakuló rendezvényről, addig pedig a csapat facebook oldalán lehet követni az eseményeket és nem utolsó sorban inspirációt szerezni:

http://www.facebook.com/projektshowroom